Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik ten Hag a confirmat că Ronaldo a refuzat să joace: ”A doua oară a fost nevoie să existe consecinţe!”

Erik ten Hag a confirmat că Ronaldo a refuzat să joace: ”A doua oară a fost nevoie să existe consecinţe!”

Manchester United

Comentarii

Erik ten Hag a confirmat că portughezul Cristiano Ronaldo a refuzat să joace.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost pedepsit drastic după ce a plecat mai devreme la vestiare în meciul dintre Manchester United şi Tottenham Hotspur. Clubul de pe Old Trafford a anunţat că a luat repercursiuni dure asupra superstarului portughez.

Cristiano Ronaldo a început pe banca de rezerve derby-ului dintre Manchester United şi Tottenham şi nu a mai aşteptat finalul. Supărat că nu a fost introdus în teren de Erik ten Hag, vedeta portugheză şi-a ieşit din minţi şi a plecat mai devreme la vestiare, în minutul 89. Asta în condiţiile în care managerul olandez mai avea la dispoziţie două schimbări pe care le mai putea efectua.

La o zi distanţă, Cristiano Ronaldo şi-a primit pedeapsa după reacţia sa. Manchester United a anunţat, într-un comunicat oficial, că lusitanul nu va face parte din lotul care se va deplasa la Londra pentru duelul cu Chelsea, din runda a 13-a din Premier League.

Vineri, antrenorul olandez al echipei a vorbit despre portughez. El a recunoscut că trebuie să existe consecinţe, deoarece este pentru a doua oară când se întâmplă un astfel de eveniment. 

”A doua oară a fost nevoie să existe consecinţe!”

”Da, Cristiano Ronaldo a refuzat să intre pe teren cu Tottenham. A trebuit să existe consecinţe, deoarece este important pentru atitudinea şi mentalitatea grupului.

Dacă mă întrebaţi de discuţie, este între mine şi Ronaldo, dar comunicatul oficial a fost destul de clar. Cristiano rămâne un jucător important pentru echipă.

Sunt responsabil pentru cultura de aici, trebuie să setez nişte standarde şi valori. Fotbalul este un sport de echipă. Va avea efect atât asupra lui, cât şi asupra celorlalţi.

Prima dată, cu Rayo, a fost inacceptabil, dar atunci n-a fost singurul care a plecat mai devreme. A doua oară a fost nevoie să existe consecinţe. Regulile trebuie respectate”, a declarat Ten Hag. 

Afla mai multe despre: manchester united-ronaldo-erik ten hag 

viewscnt
Articole similare