Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik ten Hag ştie dacă Ronaldo va rămâne la Manchester United: ”Ce pot să spun este că a fost o conversaţie de succes!”

Erik ten Hag ştie dacă Ronaldo va rămâne la Manchester United: ”Ce pot să spun este că a fost o conversaţie de succes!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Ronaldo nu ar mai dori să continue la Manchester United.

Cristiano Ronaldo s-a întors la United, dar a avut parte de unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimul timp al echipei din Premier League. United nu a reuşit să se califice în Champions League, iar în sezonul viitor va evolua în Europa League. 

Ronaldo şi-a făcut treaba, a marcat goluri în momente cheie, dar nu a fost de ajuns pentru ca United să termine în primele 4 din Anglia. Echipa lusitanului s-a situat pe locul 6 la finalul stagiunii trecute. 

După ce în presă au apărut informaţii că lusitanul ar fi fost refuzat de Bayern, Chelsea sau Atletico Madrid, Ronaldo s-a întors la Manchester pentru negocieri. El a fost informat că face parte din planurile clubului şi că trebuie să îşi respecte contractul. 

Erik ten Hag, antrenorul echipei, a declarat că a avut o discuţie de succes cu portughezul şi crede că acesta va continua la Manchester United. 

”Ce pot să spun este că a fost o conversaţie de succes!”

”Planurile noastre îl includ pe Cristiano Ronaldo pentru acest sezon. Punct! Abia aştept să lucrez cu el. Cristiano nu este de vânzare.

Vrem să avem un sezon de succes împreună. Am vorbit cu el, am avut o discuţie bună. Ce am vorbit rămâne între mine şi Cristiano. Ce pot să spun este că a fost o conversaţie de succes”, a spus Erik ten Hag, citat de Sky Sports.

Afla mai multe despre: ronaldo-united-ten hag 

viewscnt
Articole similare