Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik ten Hag surprinde după ce a intrat în conflict cu Ronaldo: ”Am vrut ca el să rămână la club din prima clipă!”

Erik ten Hag surprinde după ce a intrat în conflict cu Ronaldo: ”Am vrut ca el să rămână la club din prima clipă!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, a oferit mai multe declaraţii după ce Ronaldo a plecat de la fosta campioană din Premier League.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a despărţit de Manchester United, la puţin după un an după ce a revenit la clubul de tradiţie din Anglia.

Cel mai important transfer făcut de Manchester United în ultimii ani a avut un final nefericit. 

CR7 a ajuns "la cuţite" cu conducătorii clubului, iar decizia finală a fost anunţată în urmă cu câteva săptămâni. Părţile s-au despărţit de comun acord, iar Manchester United a dat de înţeles, în ultimul comunicat de presă, că Erik ten Hag este susţinut. 

Totuşi, antrenorul lui Manchester United a oferit mai multe declaraţii surprinzătoare. Olandezul susţine că şi-a dorit din prima clipă ca starul portughez să rămână la echipă. 

”Am vrut ca el să rămână la club din prima clipă!”

”Am vrut ca Ronaldo să rămână la club din prima clipă. El a vrut să plece - dar înainte de interviu nu mi-a spus niciodată nimic. În vară, Cristiano a zis: `Îţi spun peste şapte zile dacă vreau să rămân`. Apoi s-a întors şi a spus: `Vreau să rămân`.

Acum, privim spre viitor. Mergem mai departe. Vrem un nou viitor pentru Manchester United, iar Ronaldo nu a vrut să facă parte din el. Simt o conexiune cu fanii. Vrem să continuăm acest proces şi să fim uniţi”, a declarat Erik ten Hag, conform bbc.com.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-ten hag-manchester united 

viewscnt
Articole similare