You are here:

Erling Haaland, omul-record! A intrat în istoria naţionalei Norvegiei

Erling Haaland, omul-record! A intrat în istoria naţionalei Norvegiei

Fotbal internațional

Comentarii

Echipa naţională a Norvegiei a câştigat joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, de echipa Sloveniei, în grupa B3 a Ligii Naţiunilor.

Haaland a intrat în istoria Norvegiei

Cu Erling Haaland şi Alexander Sorloth în atac, Norvegia a deschis scorul prin vedeta lui Manchester City, în minutul 7, şi a rezolvat meciul în repriza secundă. Sorloth, în minutul 52, şi Haaland, zece minute mai târziu, au pus pe tabelă rezultatul final, 3-0 pentru Norvegia, care conduce în grupă cu 7 puncte.

Datorită cele două goluri marcate aseară, Erling Haaland a devenit golgheterul all-time al Norvegiei, cu 34 de goluri marcate în 36 de apariţii.

Aşadar l-a întrecut pe legendarul vârf Jorgen Juve, care reuşise să puncteze de 33 de ori pentru Norvegia. Erling Haaland străluceşte în acest sezon. Căpitanul Norvegiei a reuşit să marcheze nu mai puţin de 15 goluri, în cele 17 meciuri jucate, atât la echipa naţională, cât şi la Manchester City.

Ocupanta locului secund, Austria, s-a impus în faţa Kazahstanului cu 4-0 şi a adunat 4 puncte, tot atâtea câte are şi Slovenia, echipa de pe locul trei.

Pentru austrieci au marcat Baumgartner (min. 10), Lienhart (min. 53), Sabitzer (min. 56) şi Seidl (min. 79).

Afla mai multe despre: haalandnorvegiarecord istoric 

viewscnt
Articole similare