Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul Botoşaniului, portarul Eduard Pap: ”Tănase nu ratează. Dar a ratat acum. Am început cu dreptul şi mă bucur!”

Eroul Botoşaniului, portarul Eduard Pap: ”Tănase nu ratează. Dar a ratat acum. Am început cu dreptul şi mă bucur!”

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu. A fost primul meci oficial la FCSB pentru antrenorul Dinu Todoran.

La finalul meciului, eroul gazdelor, Eduard Pap, portarul care a parat lovitura de la 11 metri executată de Tănase a mărturisit:

”Un punct bun, putem spune ca un punct bun, după un meci greu, cu o echipa buna, cu jucatori de valoare. Cred ca e echitabil punctul, chiar daca ei au avut penalty, am avut si noi 2-3 sanse de a marca, dar suntem foarte fericiti ca am obtinut un pct si pot spune ca am inceput cu dreptul”

Florin Tănase este un executant excelent al penalty-urilor, dar în partida cu FC Botoşani a ratat şansa deschiderii scorului. Pap, portarul care l-a oprit, s-a declarat fericit: ”A ratat azi...mă bucur că am apărat. Sunt fericit că am început bine. Să dea Dumnezeu să continuăm pe aceeaşi linie” a mai declarat goalkeeper-ul Botoşaniului.

Afla mai multe despre: eduard papbotoşani 

viewscnt
Articole similare