Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul Chiajnei explică gestul de după gol: "Asta am vrut să transmit"

Eroul Chiajnei explică gestul de după gol: "Asta am vrut să transmit"
Comentarii

Batin a adus victoria Concordiei în meciul cu FCSB şi a reuşit pentru a doua oară în carieră să le dea gol roş-albaştrilor. Precedentul fusese izbutit pe când atacantul evolua la FC Braşov.

Batin a marcat al treilea gol în acest sezon şi a dus Chiajna peste Dinamo în clasament. Imediat după reuşita de trei puncte atacantul s-a dus spre cameră unde a ţinut să transmită un mesaj special. La interviul de după meci, fotbalistul de 31 de ani a explicat momentul. 

"A fost un semn cu degetele încrucişate şi le transmit celor care stau aşa să le desfacă, să nu facă bătături. Sunt bucuros că am reuşit să marchez, a fost o victorie destul de muncită, am avut încredere în acest succes de la început. Este foarte important că am luat cele 3 puncte, cu atât mai important că le-am luat împotriva FCSB-ului. Am avut pentru acest meci şi o primă din partea conducerii" a precizat Batin.

Grădinaru are şi el motive de bucurie după victoria în faţa fostei sale echipe. 

Am avut tactica să jucăm pe contraatac, să ne apărăm cât mai sus, să joace cât mai mult cu mingi lungi, ne era mai uşor. Ne-a reuşit tactica şi suntem bucuroşi pentru acest meci. Am avut o primă, o să se rezolve şi salariile pe care le avem. Totul merge bine şi dacă noi jucătorii reuşim pe teren să îi facem pe cei din conducere fericiţi atunci sperăm să se vadă şi în conturile noastre" a adăugat mijlocaşul vulturilor din Chiajna.  

 

 

 

Afla mai multe despre: batingrădinaruchiajnafcsb 

viewscnt
Articole similare