Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul lui ACSO Filiaşi, Florin Şerban, a apărat 3 penalty-uri cu Hermannstadt şi a vorbit despre posibila primă! ”Nu cred că o să avem parte de aşa ceva!”

Eroul lui ACSO Filiaşi, Florin Şerban, a apărat 3 penalty-uri cu Hermannstadt şi a vorbit despre posibila primă! ”Nu cred că o să avem parte de aşa ceva!”

Cupa României

Comentarii

ACSO Filiaşi din Liga a III-a s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, echipa din Liga a II-a, FC Hermannstadt.

După 90 de minute de joc, scorul a fost 1-1 (1-1). După 120 de minute, scorul a fost 2-2. La penalty-uri, echipa din Filiaşi s-a impus cu 4-3. La loviturile de departajare, au ratat: Vâlcică, Armăşelu / Sîntean, Antoche, Mino Sota. Au înscris: Fotescu, Calu, Ionuţ Zamfir, Alin Şerban / Bucuroiu, Pantea, Petrişor Petrescu.

Echipa din Filiaşi a obţinut o performanţă istorică, iar eroul echipei, portarul Florin Şerban, a reuşit să apere 3 lovituri de la 11 metri. După meci, el a dezvăluit că nu şi-a ales întâmplător colţurile unde a sărit şi a dezvăluit ce a observat la jucătorii sibieni. De asemenea, portarul nu crede că jucătorii vor beneficia de o primă după această reuşită. 

”Nu cred că o să avem parte de aşa ceva!”

”Încă o minune, un joc greu împotriva unei echipe de Liga a 2-a fruntaşe, capabilă şi doritoare de promovare. Ne-am unit, am fost o familie ca şi până acum, măcar la toate meciurile de Cupă. Suntem în continuare o familie şi am reuşit să facem încă o minune în Filiaşi. 

Strategie mult spus, a fost feeling-ul de a mă duce doar în dreapta mea, iar la final să schimb, pentru că am văzut că au şutat una cu una (în colţul din stânga iar apoi în dreapta, alternativ). Am decis să mă duc şi pe stânga şi a fost cu noroc. Pentru noi este ceva uriaş, primă nu ştiu, n-am auzit, nu cred că o să avem parte de aşa ceva. Acum v-am spus, sufleteşte este uriaşă performanţa pe care am realizat-o, ne dorim să le realizăm în continuare”, a declarat portarul de la Filiaşi. 

Afla mai multe despre: florin şerban-florin şerban filiaşi 

viewscnt
Articole similare