Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul piteştenilor are ambiţii mari: ”Dacă o ţinem tot aşa, cu siguranţă intrăm în play-off”

Eroul piteştenilor are ambiţii mari: ”Dacă o ţinem tot aşa, cu siguranţă intrăm în play-off”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.


Cristi Dumitru a marcat golul calificării în minutul 90+3. Pentru Dinamo a deschis corul Ţîră, în minuutl 49, în timp ce Işfan a restabilit egalitatea în minutul 78.

După meci, eroul piteştenilor, Cristi Dumitru a declarat: ”Aveam nevoie de acest gol şi ne doream să ne calificăm în sferturi. Am văzut ca Lato vrea să şuteze, am simţit faza şi am fost în faţa porţii şi am marcat. Gazonul a fost ok, poate puţin tare, dar ne-am adaptat. E urât fără suporteri, pare un meci amical. Sincer, am pornit puţin mai greu, dar avem opt meciuri fără înfângere şi dacă o ţinem tot aşa, cu siguranţă o să intrăm în playoff”

”Am trăit acest meci cu emoţii, nu numai eu cred, ci toată suflarea argeşeană. O victorie muncită. Noi am venit, ne-am făcut treaba, am jucat la victorie şi ne bucurăm pentru acest lucru. Suntem serioşi, uniţi, asta e un lucru foarte important la noi, unitatea. 2539 suferim cu toţii când este nevoie, iar cum v-am spus, apar şi rezultatele” a spus şi celălalt marcator al piteştenilor, Alexandru Işfan.

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României. Chindia şi ACSO Filiaşi (liga a treia) sunt alte echipe care au acces deja în sferturi.

Afla mai multe despre: cristi dumitru 

viewscnt
Articole similare