You are here:

Eroul României din Norvegia, aproape de a ieşi accidentat. Stanciu l-a dat de gol pe Keşeru: "Chiar a venit la bancă înainte de a marca"

Eroul României din Norvegia, aproape de a ieşi accidentat. Stanciu l-a dat de gol pe Keşeru: "Chiar a venit la bancă înainte de a marca"
Comentarii

Deşi a fost condusă cu 2-0, România a scos o remiză nesperată în deplasarea din Norvegia şi a rămas în joc pentru calificarea la Euro 2020. În acest moment, tricolorii lui Cosmin Contra sunt la trei puncte în spatele ocupantei locului doi, Suedia.

"Ştiam ce ne aşteaptă, ştiam că sunt mult mai puternici decât noi la capitolul fizic, am fost conduşi, ca în Suedia, dar e bine că am revenit şi că am luat un punct. Am crezut până la capăt, am încercat să jucăm cu atitudine bună, iar acum ne bucurăm că am reuşit să egalăm. Cred că Norvegia este scoasă din lupta pentru calificare. Cred că avem şanse de calificare, pentru că acum pentru Suedia urmează un meci cu Spania. Dacă îl vom pierde, iar noi vom câştiga, vom fi şi noi acolo. Avem meciuri acasă cu Norvegia şi cu Suedia, e clar că şanse încă mai sunt.

Ţucudean şi Ianis Hagi au intrat cu forţe proaspete, chiar dacă Ianis juca în bandă, intra foarte bine în centru şi chiar a făcut un meci foarte bun. Mă bucur pentru el. Keşeru este golgheterul nostru, mă bucur pentru el şi chiar înainte de a marca cele două goluri a venit cu o problemă la genunchi la bancă. Mă bucur că a rămas în teren şi că a marcat cele două goluri" , a declarat Nicolae Stanciu la Pro TV.

Afla mai multe despre: romaniastanciu 

viewscnt
Articole similare