Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul Sevillei din meciul nebun cu Liverpool, mesaj de zeci de mii de like-uri la final. FOTO | Ce a scris Ben Yedder

Eroul Sevillei din meciul nebun cu Liverpool, mesaj de zeci de mii de like-uri la final. FOTO | Ce a scris Ben Yeddergalerie foto
Comentarii

Sevilla şi Liverpool au încheiat la egalitate, scor 3-3, după ce au oferit unul din cele mai frumoase meciuri din acest sezon al Ligii Campionilor. Conduşi cu 3-0 la pauză, andaluzii au reuşit o revenire spectaculoasă ce le-a amintit microbiştilor de fantastica performanţă a lui Liverpool din finala Ligii Campionilor din 2005, când cormoranii au cucerit trofeul după executarea penalty-ului, în faţa lui AC Milan, după o revenire similară pe tabelă.

VIDEO REZUMAT Sevilla - Liverpool 3-3

Eroul Sevillei în meciul de marţi seară a fost francezul Wissam Ben Yedder, care a dat tonul revenirii cu o dublă reuşită în minutele 51 şi 60. Iar vârful Sevillei a punctat "decisiv" şi după meci, cu un mesaj care a generat zeci de mii de reacţii pe reţelele de socializare.

Acesta a publicat o imagine cu scorul final al partidei şi un mesaj simplu: "Sper că cei de la AC Milan s-au uitat la meci". O aluzie clară la finala de la Istanbul şi la faptul că italienii se pot simţi răzbunaţi acum.


 

Afla mai multe despre: ben yeddersevillaliverpool,  

viewscnt
Articole similare