Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul Vlad, ridicat la rangul de cel mai bun fotbalist al FCSB: "A prins încredere. A apărat penalty-ul, nu l-a ratat Cicâldău!"

Eroul Vlad, ridicat la rangul de cel mai bun fotbalist al FCSB: "A prins încredere. A apărat penalty-ul, nu l-a ratat Cicâldău!"

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad (21 de ani) traversează un moment de formă foarte bună şi intervenţiile sale au fost salvatoare pentru FCSB, iar specialiştii de fotbal îl percep drept cel mai în formă fotbalist al roş-albaştrilor. Goalkeeperul a fost omul meciului FCSB - U Craiova 0-0, din etapa a 29-a din Liga 1.

Vlad şi-a arătat din nou calităţile foarte bune în timpul meciului FCSB - U Craiova 0-0, după ce e apărat un penalty şi a avut mai multe intervenţii foarte bune. Portarul a fost lăudat după partidă la finalul căruia a fost declarat omul meciului. Cristi Dulca şi Mirel Albon, doi specialişti ai jocului, au rostit cuvinte frumoase despre Andrei Vlad.

”A prins încredere Vlad, se vede că joacă de la meci la meci din ce în ce mai bine. E un portar bun. La penalty-ul cu Craiova, eu zic că a apărat, nu că a ratat Cicâldău. A plecat foarte bine pe execuţie. Şi-a ales un colţ, şi-a dat seama cum bate Cicâldău şi a apărat”, a spus Cristi Dulca, iar Albon a concluzionat şi el. ”A fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei U21. Eu cred că dacă nu va fi afectat psihic de anumite reproşuri, va fi o variantă şi pentru naţionala mare a României”.

FCSB - U Craiova 0-0, în Liga 1

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Ov. Popescu (Creţu '46), Miron, I. Cristea, Radunovici (Panţîru '46)  - Olaru, Şut (Simion '89), Oaidă (Vînă '46) - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu (Istrate '68). Antrenor Anton Petrea;

CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp (Bălaşa '70), M. Constantin, Vătăjelu - Mateiu, Nistor - Camara (Căpăţână '86), Cicâldău (Bic '86), Baiaram (Koljici '79) - A. Ivan. Antronor Marinos Ouzounidis.

Cartonaşe galbene: Cristea '15, Petrea (antrenor) '48, Neubert (preparator fizic) '52 / Mateiu '24, Camara '42, Nistor '44 Vătăjelu '65.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Vladimir Urzică şi Mihai Marica - Sorin Costreie;

Lider este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbportarlaudeomul meciului 

viewscnt
Articole similare