Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eşecul cu FCSB a produs panică în Gruia. Camora: ”N-am avut nicio ocazie. Trebuie să strângem rândurile”

Eşecul cu FCSB a produs panică în Gruia. Camora: ”N-am avut nicio ocazie. Trebuie să strângem rândurile”

Fotbal intern

Comentarii

Camora a vorbit după eşecul suferit de CFR Cluj, în faţa celor de celor de la FCSB, scor 0-1.

FCSB s-a impus în Gruia după aproape opt ani de zile, iar distanţa faţă de CFR Cluj s-a micşorat la doar două puncte.

Astfel, returul play-off-ului se anunţă a fi mai disputat ca niciodată. Până la finalul sezonului mai sunt de jucat cinci etape.

Eşecul cu FCSB a produs panică în Gruia. Camora: ”N-am avut nicio ocazie. Trebuie să strângem rândurile”

La capătul partidei din Gruia, Camora a recunoscut superioritatea FCSB-ului în disputa cu campioana României şi faptul că CFR Cluj nu a pus cu adevărat probleme adversarilor bucureşteni.

Căpitanul formaţiei de pe primul loc a precizat că el şi colegii săi trebuie să strângă rândurile şi să rămână pe primul loc până la capătul sezonului.

”N-am avut ocazii, nu cred că am intrat bine în joc. Un meci echilibrat, a venit acest cartonaş roşu, a trebuit să ne apărăm. O deviere şi mingea intră exact unde trebuie. E frustrant. Am avut şi noi o ocazie pe final, trebuia să înscriem. Când joci în zece, trebuie să o bagi în poartă. 

FCSB şi Craiova sunt echipe bune. Trebuie să ridicăm capul, trebuie să fim mai uniţi ca niciodată, până la urmă suntem pe primul loc. Să o luăm pas cu pas, să câştigăm. 

Am primit gol la ultima fază cu Craiova, un gol din deviere acum. Trebuie să analizăm bine meciurile şi trebuie să fim uniţi. Numai aşa putem să câştigăm în continuare. Important e să câştigăm meciurile, dar şi să jucăm mai bine. Nu mi s-a părut că echipa a jucat bine 11 contra 11. N-am avut nicio ocazie. Trebuie să strângem rândurile. 

Era un meci important pentru ambele echipe, nu trebuia să avem presiune. Am jucat meciuri cu miză şi mai mare, finala de la Craiova... Trebuie să fim echilibraţi mental, trebuie să lucrăm mai mult mental. E cel mai important în acest moment”, a declarat Camora, după meci.

Afla mai multe despre: camoracfr cluj 

viewscnt
Articole similare