Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este ca viespea!” Cea mai tare reacţie după victoria Mihaelei Buzărnescu

”Este ca viespea!” Cea mai tare reacţie după victoria Mihaelei Buzărnescu

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a izbutit să se impună fără drept de apel în finala turneului de la San Jose, ceea ce l-a determinat pe analistul Cristian Tudor Popescu să spună despre aceasta că se aseamănă cu o viespe.

”E ca o viespe. Nu mori, nu te decapitează, dar veninul ei este letal. Începi să te înmoi pe picioare şi nu ştii de unde ţi s-a tras. Este o jucătoare cu o tehnică impresionantă”, a spus Cristian Tudor Popescu la Pro X.

Analistul a mai adăugat că în acest moment Buzărnescu a devenit o ameninţare pentru orice jucătoare din circuitul WTA. "Pentru orice jucătoare din circuit, reprezintă o ameninţare. Vor avea o strângere de inimă când vor juca împotriva Mihaelei. Numărul 1, 2, 3 vor avea o strângere de inima în faţa acestei jucătoare venite parcă de nicăieri. În spatele acestor covulsii ale Mihalei se găseşte un psihic foarte tare. Nu îşi pierde controlul, nu am văzut-o decât foarte, foarte rar să îşi piardă controlul în meci, în ciuda manifestărilor ei pitoreşti”, a mai spus CTP.

"Miki" a spulberat-o în finala de la San Jose pe grecoaia Maria Sakkari, 6-1, 6-0 şi a câştigat primul titlu WTA al carierei, victorie care a propulsat-o în top 20 WTA.

Afla mai multe despre: buzarnescu 

viewscnt
Articole similare