Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este cam singura variantă la momentul ăsta" pentru postul de selecţioner. Un fost atacant al naţionalei ştie cu cine ar trebui să negocieze FRF

"Este cam singura variantă la momentul ăsta" pentru postul de selecţioner. Un fost atacant al naţionalei ştie cu cine ar trebui să negocieze FRF
Comentarii

Ionuţ Mazilu (39 de ani), fost atacant la Sportul Studenţesc, Rapid, Dnipro Dnipropetrovsk şi Arsenal Kiev, crede că Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se orienteze spre un fost antrenor de la FCSB pentru postul de selecţioner.

Ionuţ Mazilu crede că Edi Iordănescu e selecţionerul potrivit

Fostul golgheter al Rapidului, Ionuţ Mazilu, care a bifat 16 meciuri şi trei goluri în echipa naţională, susţine varianta Edi Iordănescu pe banca tricolorilor. După ce contractul lui Mirel Rădoi cu FRF a expiraa pe 30 noiembrie, şefii fotbalului românesc au trecut la căutări.

"Poate nu am ştiut să trăim la maximum, să abordăm un meci de calificare, că dacă băteai Islanda erai calificat.

Edi Iordănescu este cam singura variantă la momentul ăsta, dar eu cred că Mirel Rădoi a făcut lucruri bune. Edi Iordănescu este o variantă, pentru că este un antrenor tânăr, care, pe unde a fost, a făcut treabă", a declarat Mazilu pentru Telekom Sport. 

Aurel Ţicleanu, membru în Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat lista antrenorilor pe care şefii fotbalului românesc îi iau în calcul pentru postul de selecţioner.

Ionuţ Mazilu, despre plecarea de la Rapid Bucureşti

Instalat antrenor la copii şi juniori în 2017, Ionuţ Mazilu s-a despărţit în această vară de clubul său de suflet. 

"Am terminat cu Rapidul în vară, spre sfârşitul verii, îmi doresc mai mult, mai sus. Sunt alături de ei, băiatul îmi este încă la Rapid, merg acolo, ştiu tot ce înseamnă Rapid, însă pentru mine a fost momentul să închid momentul acesta cu juniorii.

Rezultatele sunt foarte bune! Trebuie să fim şi conştienţi, şi realişti că nu se aştepta nimeni la rezultatele astea şi totuşi suntem acolo în play-off.

Despărţirea mea de Rapid nu a fost că am vrut să plec sau s-a întâmplat ceva. Aşa am simţit eu, aşa ne-am înţeles să încheiem colaborarea, dar nu s-a pus problema de vreo ceartă sau ceva", a mai spus fostul atacant şi antrenor de la Rapid. 

Afla mai multe despre: ionut maziluromaniaselectioner romania 

viewscnt
Articole similare