You are here:

”Este clar că vrea să plece” A luat titlul şi a pus piciorul în prag! Jucătorul a dat de înţeles că nu va mai continua la FCSB | EXCLUSIV

”Este clar că vrea să plece”  A luat titlul şi a pus piciorul în prag! Jucătorul a dat de înţeles că nu va mai continua la FCSB | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat la pas titlul de campioană în Superligă, după nouă ani de secetă. Roş-albaştrii au dominat competiţia de la un capăt la celălalt, iar Gigi Becali a anunţat că vor urma transferuri imporante la FCSB, pentru a putea ataca grupele unei competiţii europene.

Elias Charalambous a trimis o echipă experimentală în meciul cu Rapid, iar FCSB nu a jucat deloc rău, deşi roş-albaştrii au fost învinşi cu 0-2. 

Singurul jucător al campioanei care a a avut o evoluţie mult sub aşteptări a fost portarul Andrei Vlad, aflat la prima apariţie în primul 11 al FCSB-ului în campionat în această ediţie a Superligii, a gafat la ambele goluri şi a intrat în gura lui Gigi Becali, care l-a criticat după meci.

La flash-interviu, Andrei Vlad nu a părut foarte afectat de minutele puţine pe care le-a primit în ultimii doi ani, de când Ştefan Târnovanu a devenit titular indiscutabil între buturile roş-albastre.

Ovidiu Popescu, iar acum el! Campionul României are zilele numărate la FCSB: Cum naiba vezi înainte, când tu o iei înapoi?”

Dan Udrea şi Basarab Panduru, prezenţi în studioul Orange Sport, au acultat discursul lui Andrei Vlad şi au tras concluziile.

Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” a rămas surprins de optimismul din declaraţiile portarului de la FCSB şi este de părere că va fi greu pentru Vlad să îşi găsească un angajament după gravele erori pe care le-a făcut în trecut.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dan Udrea: Este clar că vrea să plece.

Basarab Panduru: Nu accepţi să fii rezervă, dar după ce ai văzut meciul ăsta, l-ai lua pe undeva? 

Dan Udrea: Este corect să îl judeci după ce a jucat primul meci după un an? 

Basarab Panduru: Îl judec după meciurile alea care l-au scos din poartă. Şi după un an, şi înainte, cam la fel sunt toate meciurile. El vede lucrurile: <<Mergem înainte>>, dar cum naiba vezi înainte când tu o iei numai înapoi.

Andrei Vlad joacă la FCSB din 2017, formaţie în tricoul căreia a adunat 118 partide. Înţelegerea sa cu FCSB expiră la finele acestui an. 

  • Cota de piaţă a lui Andrei Vlad este estimată de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Ce a declarat Andrei Vlad, la probabil ultimul meci în tricoul lui FCSB

„Suntem campioni şi ne bucurăm de acest lucru. Eu unul n-am venit în vacanţă, să ştiţi! Eu am venit aici să joc fotbal, să-mi fac treabă. Nu mi-a ieşit bine, dar asta e! Abia de acum intrăm în vacanţă.

Nu-mi reproşez absolut nimic în această seară. Nu, eu nu am acceptat statutul de rezervă. Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat. Eu niciodată nu voi accepta rolul de rezervă.

În meci există tensiune, dar nu am avut nicio problemă cu Rrahmani. Şi noi ne-am dorit victoria, dar din păcate n-am obţinut-o. Viitorul meu este incert. Îmi doresc să joc, mereu am spus că vreau să joc.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nu ştiu dacă sunt oferte pentru mine, asta ar trebui să ştie conducerea, eu sunt doar fotbalist aici”, a spus Andrei Vlad după meciul din Giuleşti.

Afla mai multe despre: superligafcsbgigi becalibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare