Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este în drum spre Napoli şi va trebui să intre în operaţie". Burleanu face anunţul de care se temea toată lumea

"Este în drum spre Napoli şi va trebui să intre în operaţie". Burleanu face anunţul de care se temea toată lumea
Comentarii

La plecarea în Serbia, pentru meciul de luni, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că Vlad Chiricheş va fi supus unui intervenţii chirurgicale în urma accidentării din meciul cu Muntenegru.

”Cred că e deja în drumul spre Napoli şi cred că va trebui să intre în operaţie”, a declarat Burleanu la plecarea spre Serbia, pentru meciul pe care România îl va disputa luni, 10 septembrie, în etapa a doua din Liga Naţiunilor. 
 
Vlad Chiricheş s-a accidentat la genunchi în minutul 30 al meciului cu Muntenegru şi selecţionerul Cosmin Contra a fost nevoit să îl schimbe. În urma unui RMN efectuat după meci, staff-ul Echipei Naţionale i-au pus diagnosticul preliminar de entorsă la genunchiul stâng, cu afectarea ligamentului încrucişat anterior, dar evident accidentarea este mult mai gravă din moment ce căpitanul naţionalei va fi operat de urgenţă la Napoli. 
 
Pe lângă absenţa lui Chiricheş, Contra nu se va putea baza în Serbia nici pe Pintilii şi Bicfalvi, de asemenea accidentaţi. 
 
Preşedintele FRF este de părere că altfel s-ar fi desfăşurat partida cu Muntenegru dacă Pintilii şi Chiricheş nu ar fi ieşit accidentaţi. "Cu siguranţă sunt pierderi importante şi cu atât mai mult dacă selecţionerul nu ar fi fost obligat să facă cele două schimbări, mă refer la Chiricheş şi Pintilii, cu siguranţă echipa ar fi arătat poate altfel ofensiv".

Afla mai multe despre: echipa nationalarazvan burleanuvlad chirichesaccidentaremihai pintiliieric bicfalviserbia romania 

viewscnt
Articole similare