Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este o anomalie!” Prunea nu are încredere în abilităţile de antrenor ale lui Mutu. ”A fost numit prea repede aici”

”Este o anomalie!” Prunea nu are încredere în abilităţile de antrenor ale lui Mutu. ”A fost numit prea repede aici”

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

La finalul partidei, Florin Prunea a declarat că echipa Voluntariului pare ”obosită din punct de vedere fizic”. ”Se vede că e o miză uriaşă rămânerea în Liga 1, n-a fost o diferenţă prea mare între o echipa de Liga 1 şi Liga a doua.

Mi se pare o echipă obosită,  obosită din punct de vedere fizic, cred că au probleme”, a spus Florin Prunea la Telekom Sport.

Managerul sportiv al Poli Iaşi este de părere că filozofia pe care Mutu a adus-o la echipă este irelevantă din moment ce acesta se află la debutul în cariera de antrenor. ”Contează mai puţin filosofia lui Mutu, Mutu e la început de drum, care cred că a fost numit prea repede aici, ar trebui să parcurgi nişte etape ca să ajungi la o echipa de Liga 1 şi cred că acest lucru se vede.

Exemplele le vedem, începi de la un anumit nivel, să ai o experienţă, nu vii direct din birou de la conducător de club să vii antrenor. Cred că e o anomalie”, a mai spus Prunea.

Afla mai multe despre: liga 1voluntariprunea,  

viewscnt
Articole similare