You are here:

”Este o problemă! A avut o intervenţie pentru două stenturi”. Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Rednic

”Este o problemă! A avut o intervenţie pentru două stenturi”. Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Rednic

UTA

Comentarii

Mircea Rednic (62 de ani) s-a confruntat cu noi probleme la inimă în ultima perioadă.

Ultimele veşti despre Rednic

Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA Arad, a oferit detalii despre operaţia pe care a suferit-o Mircea Rednic.

„Mircea Rednic este bine, este lângă echipă. Ţine antrenamentele, la ultimul meci a fost şi pe bancă. La ultima internare pe care a avut-o la spital, a avut o intervenţie pentru două stenturi.

Este o problemă personală a dânsului, privată, pe care o respectăm şi nu prea punem întrebări de genul acesta.

Pentru noi, este important să poată să ne ajute în continuare şi, bineînţeles, să nu existe niciun risc, să aibă acordul tuturor medicilor că poate să activeze în continuare”, a declarat Alexandru Meszar, în exclusivitate, pentru ProSport.

Mircea Rednic (62 de ani) va primi 32.000 de euro de la Dinamo, ca urmare a deciziei luate miercuri de Curtea de Apel Bucureşti.

Tehnicianul a considerat că demiterea sa din decembrie 2021 nu a fost una normală şi a cerut patru salarii restante. Instanţa a dat câştig de cauză clubului în luna iunie, însă Rednic a făcut apel, iar acum a avut câştig de cauză.

Afla mai multe despre: rednicutaoperatie 

viewscnt
Articole similare