Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Două noi transferuri pentru FC Botoşani. Un internaţional camerunez vine sub conducerea lui Marius Croitoru

Este oficial! Două noi transferuri pentru FC Botoşani. Un internaţional camerunez vine sub conducerea lui Marius Croitoru

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a confirmat, în cursul zilei de sâmbătă, transferurile lui Robert Neciu şi Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte.

FC Botoşani a adus întăriri pentru noul sezon. Formaţia condusă de Marius Croitoru ducea lipsa de opţiuni în apărare, astfel că a adus un fundaş stânga şi unul central. Robert Neciu a fost transferat de la Farul, după ce a petrecut ultimul an şi jumătate la U Cluj, pentru postul de apărător lateral, în timp ce înaltul Joyskim Dawa va umple golul din centrul defensivei.

Două noi transferuri pentru FC Botoşani

”Robert Neciu a semnat cu FC Botoşani! Fundaşul stânga în vârstă de 22 de ani s-a alăturat lotului condus de Marius Croitoru, semnând pe trei ani cu gruparea roş-alb-albastră. Neciu a mai jucat la Viitorul Constanţa şi Chindia Târgovişte, făcând junioratul la Academia Hagi şi având 15 partide la naţionalele de juniori ale Romaniei. Bine ai venit, Robert Neciu!.

Joyskim Aurélien Dawa Tchakonte a semnat cu FC Botoşani! Născut în Franţa şi cu cetăţenie cameruneză, Aurélien Dawa are 25 de ani şi a jucat la Valmiera (Lituania), FK Mariupol (Ucraina), Gil Vicente (Portugalia) şi AS Monaco B şi are opt selecţii la echipa naţională a Camerunului, fiind coleg cu „Mişu” Ngadeu, fostul căpitan al roş-alb-albaştrilor. Bine ai venit, Aurélien Dawa!”, se arată în mesajele postate de FC Botoşani, pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: fc botoşanitransferuri botoşanirobert neciujoyskim aurelien dawa tchakontemarius croitoru 

viewscnt
Articole similare