Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial: Luka Modric a semnat contractul! Unde va juca fostul Balon de Aur sezonul viitor

Este oficial: Luka Modric a semnat contractul! Unde va juca fostul Balon de Aur sezonul viitor
Comentarii

Luka Modric, 35 de ani, a semnat o prelungire de contract cu Real Madrid, valabilă până la sfârşitul sezonului viitor.

Cu contractul său pe punctul de a expira, Luka Modric a semnat o prelungire cu Real Madrid, valabilă încă un an. Fostul Balon de Aur va împlini 36 de ani în septembire şi este foarte probabil ca acesta să fie ultimul său sezon în tricoul ”los blancos”.

Luka Modric a semnat prelungirea cu Real Madrid

Ajuns pe Bernabeu în 2012, Luka Modric a fost iniţial votat cel mai slab transfer din acea perioadă de mercato din Spania. Croatul şi-a revenit însă şi i-a câştigat pe fanii ”galacticilor” cu magia de care era capabil la mijlocul terenului. Om de bază de mai bine de şapte ani, acesta a disputat 391 de meciuri la Madrid, în care a punctat de 28 de ori şi a oferit 61 de pase decisive.

Însă, rolul lui Modric nu era de a înscrie sau a oferi pasa finală, ci de a controla jocul pentru ”galactici”, iar faptul că echipa încă este dependentă de el la aproape 36 de ani spune mult despre abilitatea croatului.

În cei nouă ani petrecuţi pe Bernabeu, Modric a reuşit să câştige tot. Patru Ligi ale Campionilor şi două campionate se alătură celorlalte multe trofee ridicate atât în Spania cât şi în Croaţia, în timp ce, pe plan personal, croatul a fost declarat cel mai bun jucător al ţării sale de şapte ori şi a ridicat Balonul de Aur în 2018.

Afla mai multe despre: luka modricreal madridprelungire modrictransfer modric 

viewscnt
Articole similare