You are here:

Este Real Madrid o echipă mai slabă fără Cristiano Ronaldo? Julen Lopetegui răspunde

Este Real Madrid o echipă mai slabă fără Cristiano Ronaldo? Julen Lopetegui răspunde

Real Madrid

Comentarii

Actualul antrenor de la Real Madrid a fost invitatul emisiunii El Larguero de la postul de radio Cadena SER. Printre subiectele abordate, inevitabil s-a ajuns şi la discuţia legată de transferul lui Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi declara în urmă cu câteva zile că ”Real Madrid este o echipă mai slabă fără Cristiano Ronaldo”. Tehnicianul spaniol a fost rugat să comenteze această afirmaţie, precum şi transferul super starului portughez de la Real Madrid la Juventus.

”Eu nu am niciun dubiu asupra calităţii lotului pe care îl avem la dispoziţie. Suntem o echipă foarte mare, fără niciun dubiu!” a explicat Lopetegui, care recunoaşte că decizia portughezului era luată înainte ca el să ajungă la o înţelegere cu gruparea de pe Santiago Bernabeu: ”Nu am discutat foarte mult cu el. Cristiano Ronaldo deja declarase că vrea să plece, decizia sa era deja luată” a spus Lopetegui, care a recunoscut că nici nu şi-a luat la revedere de la portughez: ”El era deja la Cupa Mondială, eu nu. Cu siguranţă ne vom mai întâlni” a explicat actualul antrenor al Realului.

Julen Lopetegui are parte de un debut pozitiv de sezon în La Liga. Real Madrid a câştigat toate cele trei meciuri disputate în noul sezon competiţional şi împarte fotoliul de lider cu marea rivală, FC Barcelona.

Afla mai multe despre: julen lopeteguicristiano ronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare