Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un mare nebun!” Basarab Panduru a numit următorul mare antrenor al României: ”Bravo, îmi place de tine!” | EXCLUSIV

”Este un mare nebun!” Basarab Panduru a numit următorul mare antrenor al României: ”Bravo, îmi place de tine!” | EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Corvinul Hunedoara a produs şocul săptămânii în fotbalul românesc şi s-a impus cu 4-0 în faţa CFR-ului, echipă ce îşi propunea să câştige Cupa României.

Pe Stadionul Michael Klein, ardelenii s-au văzut în mare dificultate după eliminarea lui Tachtsidis din minutul 11. Corvinul a spulebrat-o 11 contra 10 pe CFR şi a obţinut o calificare istorică în semifinalele Cupei României.

Basarab Panduru, doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului care a şocat pe toată lumea: ”Este un nebun frumos”

Basarab Panduru, invitat în studioul Orange Sport, a văzut poza cu jucătorii Corvinului sărbătorind în vestiar victoria cu CFR şi a pus succesul hunderonilor pe seama pregătirii fizice comandate de tehnicianul Florin Maxim.

Pandi l-a felicitat pe Florin Maxim şi a declarat că mulţi dintre jucătorii din Superligă nu stau la fel de bine ca cei de la Corvinul la capitoul pregătirii fizice.

”Nu ştiu ce cocs le dă (n.r. Florin Maxim), ce cărbune le dă, că s-au pus cu toţii pe abdomene. Dacă mergem prin Liga 1 şi îi dezbrăcăm pe toţi.. Eu spun că este greu.

Ce am văzut la ăia, (n.r. jucătorii Corvinului) fizic calumea, şi te gândeai că la prima ligă o să vezi asta, dar Max (n.r. Florin Maxim) este nebun, este un mare nebun, dar o să facă treabă, sper să nu ia acest nebun în felul greşit.

Este un nebun frumos, pentru fotbal, n-ai să vezi la Liga 2 aşa fizic, decât dacă antrenorul este şef acolo. Bravo, Max, chiar îmi place de tine. Mi-a plăcut de tine şi ca jucător! Noi trebuie să îi îndrumăm pe jucători să facă ceea ce este bine!”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Florin Maxim este antrenorul Corvinului din iunie 2021. Alături de hunedoreni, acesta a reuşit promovarea în Liga 2 şi a calificat-o în play-off-ul competiţiei, fără dreptul de a promova în Superligă.

 

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraliga 2cfr clujflorin maxim 

viewscnt
Articole similare