You are here:

„Este un vizionar!” Gică Popescu a vorbit la superlativ despre Mircea Lucescu: „E antrenorul care schimbă obiceiurile!”

„Este un vizionar!” Gică Popescu a vorbit la superlativ despre Mircea Lucescu: „E antrenorul care schimbă obiceiurile!”
Comentarii

Mircea Lucescu a debutat în Liga Naţiunilor cu o victorie clară, scor 3-0, împotriva celor din Kosovo.

Gică Popescu a dezvăluit calităţile lui Mircea Lucescu

Fostul căpitan al echipei naţionale a vorbit la superlativ despre Mircea Lucescu, scoţând în evidenţă calităţile actualului selecţioner al României.

„Pentru Mircea Lucescu, echipa naţională a reprezentat foarte mult de-a lungul carierei. Ştiu că din discuţiile pe care le-am avut cu Mircea Lucescu şi când eram la Galatasaray vorbea cu patos despre echipa naţională.

Dânsul a fost antrenorul care a schimbat din obiceiurile de la echipa naţională. A fost primul antrenor care a scos echipa naţională din ţară. Înainte aveam o percepţie în care credeam că cei de afară sunt mai buni decât noi.

Dânsul a încercat să scoată din mintea noastră acest complex de inferioritate prin faptul că a dus echipa naţională în străinătate. El a fost întotdeauna un vizionar, un antrenor care a fost preocupat să evolueze, preocupat să înveţe, să evolueze şi de aceea a făcut şi rezultatele pe care le-a făcut de-a lungul carierei.

Este un antrenor complex. În perioada cât am jucat la Galatasaray, nu am avut preparator fizic şi toată pregătirea fizică o făcea dânsul. Pot să spun că în toată cariera mea, am jucat afară 13 ani, nu m-am simţit niciodată atât de bine cum m-am simţit sub comanda lui Mircea Lucescu fără să avem preparator fizic.

Toată pregătirea fizică o făcea dânsul. Asta înseamnă că a studiat foarte mult, că era foarte pregătit, ştia ce să facă la antrenamente”, a spus Gică Popescu, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: gica popescumircea lucescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare