You are here:

”Eşti ca toţi doar cu alte haine. Ne-ai păcălit”. Dan Şucu i-a lăsat un gust amar lui Panduru

”Eşti ca toţi doar cu alte haine. Ne-ai păcălit”. Dan Şucu i-a lăsat un gust amar lui Panduru

Rapid

Comentarii

Neil Lennon (53 de ani) a plecat de la Rapid după doar şase etape!

Panduru, dezamăgit de Dan Şucu

Neil Lennon (53 de ani) şi-a încheiat aventura de la Rapid după doar şase meciuri oficiale. 

Instalat în funcţia de antrenor al Rapidului la sfârşitul lui mai 2024, Neil Lennon nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele şase partide pe care giuleştenii le-au disputat în acest sezon, perioadă în care a înregistrat o înfrângere şi cinci rezultate de egalitate.

Dan Şucu, patronul de la Rapid, şi-a pierdut răbdarea cu antrenorul strâin şi a decis să renunţe la el. Marţi seară a venit şi confirmarea oficială a plecării lui Lennon, postată pe pagina de Facebook a Rapidului. 

Abordarea lui Dan Şucu din ultima perioadă nu a fost pe placul lui Basarab Panduru, care l-a criticat pe patronul din Giuleşti. 

”Mie mi se pare că astăzi e doar deghizat în altceva şi e la fel ca toată lumea, ne uităm în gura ăstora cu bani, ne uităm să vedem ce ne zic ei nouă, eu sunt altfel, nu eşti Dan Şucu altfel, eşti acelaşi, poate alte haine, eşti acelaşi doar cu alte haine, eşti acelaşi, toată lumea a crezut că eşti altfel, nu vrei să intri acolo, dai comunicate, dar ce s-a întâmplat?

Ce s-a întâmplat? Nu îţi mai spun că la începutul campionatului a plecat calul fără să-l dreagă bine, nu mai face nimeni nimic, pun eu antrenorul. Pe mine m-a păcălit, am crezut că e altfel.

Îşi calcă principiile în picioare pentru ce? Pentru binele clubului? De ce ai principii atunci? De ce vii şi ne spui că eu sunt altfel faţă de toţi ceilalţi”, a declarat Panduru.

Rezultatele lui Neil Lennon la Rapid

  • UTA - Rapid 1-1
  • Rapid - CFR Cluj 2-2
  • Petrolul - Rapid 1-0
  • Rapid - Sepsi 2-2 
  • Gloria Buzău - Rapid 1-1
  • Rapid - Dinamo 1-1

Afla mai multe despre: dan şucubasarab pandururapid 

viewscnt
Articole similare