Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eto'o ştie cine va domina fotbalul mondial în următorii ani: "El este noul Messi"

Eto'o ştie cine va domina fotbalul mondial în următorii ani: "El este noul Messi"
Comentarii

Fostul jucător al echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, a declarat că atacantul Kylian Mbappe are potenţialul de a ajunge la nivelul lui Lionel Messi.

"Dacă are grijă de el şi înţelege ce se întâmplă în jurul lui, el este noul Messi. Sunt foarte multe lucruri de care trebuie să ţii, dacă vrei să ai o carieră fantastică, pe lângă calităţile fotbalistice, chiar dacă acestea sunt extraordinare", a spus Eto'o, într-un interviu acordat revistei France Football.

Acum la Konyaspor, Eto'o a jucat cu Messi la Barcelona şi împreună au cucerit trei titluri în La Liga, o Cupă şi două Supercupe ale Spaniei şi două Ligi ale Campionilor.

"Kylian se poate inspira din puterea mentală ieşită din comun pe care o are Leo Messi. L-am văzut crescând la Barcelona. Este unic, dar a rămas acelaşi copil pe care l-am văzut în 2004, discret şi respectuos. Alţii ar fi luat-o razna dacă ar fi fost puşi în situaţia de a fi un star de nivel mondial", a încheiat Eto'o.

La doar 19 ani, Mbappe va deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istorie, vara viitoare, când se va oficializa transferul său de la AS Monaco la Paris Saint-Germain. 21 de goluri în 41 de apariţii a înscris, până acum, Mbappe pentru PSG, care trebuie să le plătească mongascilor 180 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: mbappeetoomessi 

viewscnt
Articole similare