Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu am pierdut două puncte că m-am uitat la meciul ăsta". Bogdan Cosmescu, dur după Botoşani - Hermannstadt: "Indivizii ăştia zici că nu au jucat fotbal niciodată"

"Eu am pierdut două puncte că m-am uitat la meciul ăsta". Bogdan Cosmescu, dur după Botoşani - Hermannstadt: "Indivizii ăştia zici că nu au jucat fotbal niciodată"

FC Botoșani

Comentarii

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a opta a Superligii. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

La Botoşani, gazdele au deschis scorul în meciul de debut pe banca moldovenilor pentru Dan Alexa. Jean-Armel Drole a profitat de o gafă a portarului Căbuz, care a încercat să paseze mingea către un coechipier, dar a trimis direct în picioarele atacantului ivorian, care a şi înscris pentru 1-0, în minutul 22. Golul a fost validat după câteva minute de analiză VAR.

Sibienii au replicat prin Daniel Paraschiv, care a egalat în minutul 29, şi acest gol având nevoie de validarea VAR, care a durat numai puţin de 7 minute. VAR-ul a intervenit încă odată în minutul 39, la golul lui Gabi Iancu, sibianul marcând cu noroc, însă după trei minute de analiză, VAR a anulat golul pentru un henţ la Iancu. Repriza a fost prelungită de arbitrul Andrei Chivulete cu numai puţin de 14 minute, Hermannstadt reuşind să înscrie, un gol valid de această dată, în minutul 45+11, prin Daniel Paraschiv, care a reuşit dubla.

Gazdele au egalat în minutul 53, prin Gabriel David şi au mai avut o şansă uriaşă în minutul 59, când portarul oaspeţilor a oprit balonul pe linia porţii. Botoşani a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Drole, din minutul 68, după un fault dur al acestuia la Dragoş Iancu. Până la final nu s-a mai înscris, a mai fost eliminat şi Mino Sota (min. 90+2) şi s-a încheiat 2-2.  Hermannstadt, cu 9 puncte, este pe locul 8. FC Botoşani, cu 4 puncte, ocupă ultima poziţie din clasament.

Cosmescu, nemulţumit de partida FC Botoşani - Hermannstadt

Meciul nu a fost pe placul lui Andrei Vochin şi Bogdan Cosmescu, care a avut un discurs dur după Botoşani - Hermannstadt. 

”Prima repriză mi s-a părut că Ţigănaşu nu a fost pe teren, tot ce s-a întâmplat la poarta Botoşani a fost pe partea lui. La golul marcat de Paraschiv parcă eram eu acolo la marcaj. După Sibiul a jucat în superioritate numerică... dar nu au fost în stare”, a declarat Andrei Vochin. 

”Eu am pierdut două puncte că m-am uitat la meciul ăsta. Este prăpăd. Nu au voie să joace fotbal. Ştiu alte sporturi, unde sunt nişte teste, care trebuie adaptate. La fotbal,  dacă nu poţi să centrezi, să dai o pasă, nu trebuie să joci, aş pune criterii. Nu îţi dau licenţă sau plăteşti amendă. 

Aşa trebuie făcut, jumătate dinre ei nu trebuie să joace în Superligă! Este un afront adus televiziunilor care plătesc 30 de milioane de euro pe an, un afront adus oamenilor care vin la stadion, că totuşi la Botoşani vin oameni. Oamenii vor să vadă fotbal şi nu au ce să vadă. Îi văd pe indivizii ăştia, care zici că nu au jucat fotbal niciodată. Mai şi câştigă bani... Dar nu se poate aşa ceva!”, a comentat Bogdan Cosmescu. 

Video:

Afla mai multe despre: fc botoşanifc hermannstadtbogdan cosmescuandrei vochinsuperligă 

viewscnt
Articole similare