You are here:

"Eu am văzut că ar fi făcut ceva cu degetul pentru suporteri". Primele reacţii după tensiunile dintre Şumudică şi Charalambous

"Eu am văzut că ar fi făcut ceva cu degetul pentru suporteri". Primele reacţii după tensiunile dintre Şumudică şi Charalambous

Fotbal intern

Comentarii

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe Arena Naţională, din cadrul etapei a 14-a în Superliga.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, antrenorii celor două echipe au avut un schimb de replici. Prezenţi în studioul Prima Sport, Basarab Panduru şi Marius Baciu au discutat pe baza imaginilor cu Elias Charalambous şi Marius Şumudică.

"Eu am văzut că Şumudică ar fi făcut cu degetul pentru suporteri sau pentru el (n.r. Charalambous), de asta s-a supărat. 100% pe tot parcursul jocului s-au şicanat" , a spus Marius Baciu.

"Voi cine credeţi că are dreptate? Eu tot pe Şumudică îl cred (n.r. ironic). A plecat Charalambous singur de nebun" , a glumit Basarab Panduru.

FCSB - Rapid 0-0

FCSB şi Rapid au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

La acest derby au asistat 40.287 de spectatori.

Jocul a fost întrerupt în două rânduri, pentru scurt timp, de arbitrul Istvan Kovacs, în urma unor petarde aruncate de suporteri pe teren, în minutele 51, respectiv 56.

Ultimul rezultat de 0-0 dintre cele două echipe se înregistrase pe 24 octombrie 2011.

FCSB e neînvinsă în campionat de şapte etape, în care are patru victorii şi trei egaluri.

FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare