You are here:

"Eu cred că de asta s-a dus!". Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte, după ce Louis Munteanu a semnat cu CFR Cluj: "Gigi a vrut să-l piardă"

"Eu cred că de asta s-a dus!". Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte, după ce Louis Munteanu a semnat cu CFR Cluj: "Gigi a vrut să-l piardă"

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre transferul lui Louis Munteanu (22 de ani) la CFR Cluj, anunţat oficial, miercuri, 31 iulie. După mai multe runde de negocieri, cu mai multe cluburi, atacantul care a aparţinut de Fiorentina şi-a decis viitorul.

Fostul fotbalist este de părere că Louis Munteanu a ales CFR Cluj doar pentru salariul mare pe care i l-a oferit Nelu Varga, după licitaţia care a avut loc pentru transferul său. FCSB şi Rapid au fost, de asemenea, interesate de transferul lui Munteanu.

Panduru, declaraţie sinceră după ce Louis Munteanu s-a transferat la CFR Cluj: "Doar pentru bani"

La CFR Cluj, Louis Munteanu va avea un salariu foarte mare, începând de la 35.000 de euro pe lună, crescător de la sezon la sezon. Basarab Panduru crede că ăsta e singurul motivul pentru Munteanu a ales să se transfere în Gruia şi nu la altă echipă.

De asemenea, Panduru a spus că, după părerea sa, Gigi Becali nu şi-a dorit cu adevărat să-l transfere pe atacantul crescut de Gică Hagi în propria academie.

"Eu cred că s-a dus pentru bani. Cred că Gigi Becali a vrut să-l piardă. Dacă Gigi Becali vrea să-l transfere, nu se poate bate nimeni cu el. (...) Tot timpul se împotmolesc undeva. Prima dată la 1,25 milioane, acum la comisionul pentru impresar. Trebuie să înţeleagă că impresarul lucrează şi trebuie să şi câştige", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

CFR Cluj l-a prezentat oficial, miercuri, pe Louis Munteanu, poate cel mai important transfer al verii în fotbalul românesc.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab pandurulouis muteanufcsbcfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare