Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Eu cred că o să joace 90 de minute în fiecare meci!” MM Stoica a găsit jucătorul indispensabil naţionalei României | EXCLUSIV

„Eu cred că o să joace 90 de minute în fiecare meci!” MM Stoica a găsit jucătorul indispensabil naţionalei României | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica consideră că Andrei Raţiu, fundaşul dreapta de la Rayo, ar trebui să fie titularul incontestabil al echipei naţionale.

„Eu cred că o să joace 90 de minute în fiecare meci!” MM Stoica a găsit jucătorul indispensabil lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Deşi selecţionerul a stârnit multe controverse după ce l-a convocat pe Vasile Mogoş de la CFR, deşi acesta nu trece printr-o formă excelentă, MM şi Basarab Panduru au analizat postul de fundaş dreapta din cadrul naţionalei.

MM este convins că deşi Mogoş a fost convocat, tot Andrei Raţiu va fi folosit atât cu Israel, cât şi cu Elveţia.

(n.r. Între Mogoş şi Pantea pe cine aţi fi ales, că nici Pantea nu trece printr-o formă bună?)

MM Stoica: „Păi ce, Mogoş prin ce fel de formă trece? Eu cred că va juca Raţiu oricum 90 de minute în fiecare meci, aşa cred eu.”

Basarab Panduru: „L-a luat pe Mogoş pentru că ai cu el posibilitatea să-l bagi şi fundaş central. Dacă joci în 3 fundaşi, joacă Burcă, joacă Drăguşin şi joacă el, avea o logică.”

Basarab Panduru, despre neconvocarea lui Aurelian Chiţu

„(n.r. dacă Chiţu avea acel ceva pentru a fi convocat în lot) Chiţu nu a fost niciodată... face 34 de ani. Dacă mă iau doar pe ce a făcut acum, probabil că te gândeşti că stai puţin, dă goluri de un an încoace, dar nu a fost niciodată în jurul echipei naţionale.

E foarte greu. Că sta o să-mi dai exemplui că nici nu ştiu cine nu a fost şi l-au luat la 32 de ani. (n.r. Joselu) Nu ştiu de ce l-au luat, ce nu l-au luat. Joselu, Moselu, cum vrei tu. Dar nu ai cum aşa, hai să fii tu acolo că ai dat nu ştiu câte goluri. Trebuie să ai o continuitate, trebuie să faci ceva.

Acum e o perioadă bună a vieţii lui. Eu m-aş bucura şi cred că şi el s-ar bucura să o ţină aşa în continuare, nici nu-i mai trebuie echipa naţională, să o mai ţină tot aşa un an, doi, cu goluri şi cu fotbalul ăsta”, a adăugat Panduru.

Afla mai multe despre: mm stoicaechipa nationalaandrei ratiu 

viewscnt
Articole similare