Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu dacă eram el, mă duceam”. Rică Răducanu dă verdictul în saga Şumudică - FCSB

”Eu dacă eram el, mă duceam”. Rică Răducanu dă verdictul în saga Şumudică - FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare rapidist Rică Răducanu a discutat despre mutarea picată a lui Şumudică la FCSB.

Rică Răducanu a jucat atât pentru Rapid, cât şi pentru Steaua, dar la formaţia giuleşteană a petrecut cea mai bună parte a carierei. Acolo, legendarul portar a ridicat un titlu şi două Cupe. În plus, Răducanu a disputat şi 61 de partide pentru România, fiind titular în poarta ”tricolorilor” ani buni.

Rică Răducanu dă verdictul în saga Şumudică - FCSB

Astfel, fostul portar înţelege decizia ce l-a încurcat pe Marius Şumudică, al cărui suflet rapidist îl oprea din a semna cu FCSB. Răducanu a dezvăluit însă, că în locul lui Şumudică, ar fi acceptat oferta de a prelua echipa lui Becali. Fostul portar a discutat şi despre o posibilă revenire a tehnicianului la Rapid, idee care îi surâde.

”N-are cum, e declarat rapidist, clar! Eu dacă eram ca el, mă duceam. Fiind profesionist, e liber  de contract şi, până la urmă, munceşte pe bani. O avea ceva strâns acolo, dar are familie şi dacă e liber de contract şi te cheamă unul cu bani, mai ales că are nişte relaţii cu Gigi, eu mă duceam.

Dar a auzit şi el spectatorii că nu vor. Cred că era vorba de MM şi Gigi merge cu MM de la început şi era mai greu să-l dea afară.

(n.r. despre o posibilă revenire a lui Şumudică la Rapid) Asta a venit cu norocul lui, cu şansa lui, ne-a dus că nu eram acolo.

Dacă ei amândoi cad...Iosif, nepotul lui Popică a copilărit cu el, eu l-am crescut la juniori, l-aş ţine şi vine şi cu Şumudică. Dacă poate conducerea să-i ţină şi să le dea un salariu, cum a fost şi cu Cornel.

Când eşti cu sufletul, nu vine degeaba, că nimeni nu munceşte degeaba. Şi-a strâns şi el unde a fost, nu se pune problema! Cum au venit şi Săpunaru şi Niculae. Dar au venit acasă şi ceva s-a strâns, că pe timpul nostru nu strângeam nimic că n-aveam de unde. Ne trebuie şi jucători, că nu poţi să stai în Divizia A cu ce avem”, a declarat Rică Răducanu.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbmarius şumudicărică răducanuşumudică fcsb 

viewscnt
Articole similare