Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu n-am mai văzut până acum. Să ne fie ruşine". Săpunaru a anunţat primele măsuri după Chindia - Rapid 2-2

"Eu n-am mai văzut până acum. Să ne fie ruşine". Săpunaru a anunţat primele măsuri după Chindia - Rapid 2-2

Rapid

Comentarii

Fundaşul central al Rapidului, Cristian Săpunaru, a anunţat că vor avea loc discuţii serioase la nivel de vestiar, după meciul thriller cu Chindia, scor 2-2.

Cristian Spunaru, după Chindia - Rapid 2-2

Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri deşi avea doi jucători eliminaţi.

Giuleştenii au smuls un punct, în minutul 89, după ce centralul a validat un gol marcat din offside. 

"Eu n-am mai văzut până acum. Să ne fie ruşine. Cum să nu? Nu s-a întâmplat nimic la pauză. S-a discutat ceva şi s-au făcut altele. E vina noastră, 100%. Nu ai voie să pierzi meciul ăsta. Suporterii pot spune ce vor, dar nu că nu ne-am dorit să câştigăm. 

Dacă nu suntem în stare să ne apărăm, asta e. Am fost cam egoişti la meciul ăsta. Prefeream să jucăm 11 la 11, era alt meci, dar îi felicit pe cei de la Chindia. Au reuşit ce şi-au propus. La pauză era totul bine, după pauză s-a schimbat totul. Se va face o analiză, pentru că aşa nu se poate, vom discuta între noi. Jucăm la Rapid şi trebuie să fim responsabili", a declarat fundaşul central al Rapidului, Cristian Săpunaru. 

Afla mai multe despre: sapunarurapidchindia 

viewscnt
Articole similare