You are here:

"Eu nu mai înţeleg fotbalul ăsta, să mă ierte Dumnezeu!". Mihalcea, exasperat de deciziile arbitrilor chiar dacă a bătut la Oţelul

"Eu nu mai înţeleg fotbalul ăsta, să mă ierte Dumnezeu!". Mihalcea, exasperat de deciziile arbitrilor chiar dacă a bătut la Oţelul

Superliga

Comentarii

Unirea Slobozia a câştigat meciul de la Oţelul, scor 2-0, şi a urcat pe locul 12 în clasament. În schimb, gălăţenii sunt pe poziţia a şaptea, după 13 meciuri disputate.

"A fost greu, doar că, faţă de meciurile trecute, am avut altă atitudine, am avut o săptămână grea, recunosc, cu ceva şedinţe altfel decât de obicei. E o victorie venită în urma unui joc, cred, dominat în mare parte.

La golul anulat... Nu mai simt nimic, a fost a şaptea decizie... Să mă ierte Dumnezeu, dar nu mai înţeleg fotbalul. A fost, nu a fost offside, mi se par exagerate deciziile.

Nu m-a speriat sau nu m-a atins mult ca cel de etapa trecută, văzând jocul băieţilor mei. Azi am fost inspirat şi am făcut câteva schimbări care mi-au ieşit.

Am înţeles să ţinem acelaşi ritm de joc. Exista posibilitatea să ne egaleze, dar ăsta e fotbalul. Noi avem jocuri spectaculoase, producem ceva spectacol, dar azi am fost şi eficienţi" , a spus Adrian Mihalcea.

Oţelul Galaţi - Unirea Slobozia 0-2

Unirea Slobozia a învins-o pe Oţelul Galaţi cu scorul de 2-0 (0-0), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

Gabriel Perianu (47) a deschis scorul cu o lovitură de cap, iar Daniel Şerbănică (85) a parafat victoria oaspeţilor cu un şut la colţul lung, după ce fusese introdus pe teren în repriza secundă.

Oaspeţii au avut şi un penalty, acordat pentru faultul lui Nikola Stefanovic asupra lui Ionuţ Coadă, dar Constantin Toma a ratat. Fundaşul sârb a fost eliminat la această fază.

Ialomiţenii au mai avut o bară, prin Florin Purece (7), dar şi un gol controversat anulat de arbitrajul video pentru offside la Christ Afalna (43).

Oţelul are două înfrângeri consecutive, singurele din acest sezon.

Unirea nu mai câştigase de cinci etape (un egal şi patru eşecuri). Aceasta a fost a treia sa victorie în deplasare.

Afla mai multe despre: unirea slobozia 

viewscnt
Articole similare