Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu nu spun mai multe”. Porumboiu îl acuză în mod indirect pe Deac de blat: ”Haideţi să comparăm”

”Eu nu spun mai multe”. Porumboiu îl acuză în mod indirect pe Deac de blat: ”Haideţi să comparăm”

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar desfăşurarea partidei i-a trezit suspiciuni lui Adrian Porumboiu vis-a-vis de un jucător.

Fostul conducător al Vasluiului a declarat pentru Gazeta Sporturilor că CFR Cluj a jucat aseară în 10, deoarece Deac a refuzat jocul şi n-a ezitat să trimită ”săgeţi” inclusiv spre atrenorul clujenilor.

”Păi, nu-l, vezi pe Deac că stă pe teren, că merge, că nu-l interesează? Dane, ce antrenor eşti tu? Ne ameninţi că pleci din ţară, păi, atunci du-te unde te-ai duce, că nu e nici o pierdere, dacă tu nu eşti în stare să-l stăpâneşti pe Deac. Tu cerţi arbitrii, dar lui Deac nu-i faci nimic”, a spus Porumboiu.

Întrebat dacă i se pare ceva dubios în jocul lui Deac, fostul arbitru a spus: ”Eu nu spun mai multe că n-am probe, dar eu vorbesc despre evoluţia lui. Ştiţi ce argumente am? Haideţi să comparăm cum a jucat Deac în ultima etapă a campionatului trecut, în meciul Viitorul - CFR, când, paradoxal, CFR chiar nu avea nimic de câştigat şi cum a evoluat acum, când CFR avea titlul pe masă. Atunci, Deac era precum armăsarii ăia adevăraţi, scotea flăcări pe nas, cred că a fugit 20 de kilometri, făcea şi faza defensivă. Acum? Doar s-a plimbat pe teren, tăia toate mingile, ziceai că e la tenis, nu la fotbal.

Iar tu, Petrescule, dormi pe bancă sau eşti ocupat să conteşti arbitrajul şi nu vezi că trebuie să-l schimbi din minutul 20. Dacă eşti antrenor adevărat asta făceai, Dane, îl scoteai în minutul 20 şi jucai 11 la 11 şi nu mai luai golul ăla”, a mai spus Porumboiu pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1cfr clujporumboiudeac,  

viewscnt
Articole similare