You are here:

„Eu şi Sabrina ne retragem din gimnastică!” Camelia Voinea este hotărâtă după Jocurile Olimpice: „Nu vreau să mor în sală!”

„Eu şi Sabrina ne retragem din gimnastică!” Camelia Voinea este hotărâtă după Jocurile Olimpice: „Nu vreau să mor în sală!”
Comentarii

Sabrina Voinea a ratat la limită medalia de bronz la Jocurile Olimpice, după ce arbitrele i-au oferit, fără explicaţii convingătoare, o notă mult mai mică decât se aştepta toată lumea.

Camelia Voinea îşi menţine decizia după Jocurile Olimpice

Astfel, medalia de bronz i-a revenit americancei Jordan Chiles, a cărei contestaţie a fost acceptată imediat de către arbitre. Camelia Voinea, mama Sabrinei, a fost scârbită de cele petrecute la Jocurile Olimpice şi a declarat că îşi menţine decizia de a renunţa la gimnastică.

„În sufletul meu, Sabrina este campioană. După tot prin ce am trecut, nu mă aşteptam să ni se întâmple aşa ceva la Jocurile Olimpice.

Ştiu că arbitrele au CV, dar nu poţi să dai aşa într-un copil de 17 ani. Aşteptăm explicaţii, pentru că era clar medalie. Am toate filmările, toate fotografiile, de la toate diagonalele, şi la plecare, şi la aterizare, iar în toate Sabrina este cu o talpă în interiorul covorului.

Le-am şi postat, să le vadă toată lumea. Am trimis argumentele mele, nimeni nu are nicio explicaţie. Nici Nadiei nu ştiau ce să-i răspundă, dar ne-au respins contestaţia. Nadia i-a scris preşedintelui federaţiei internaţionale şi i-a cerut explicaţii.

Am vorbit şi cu Anca Grigoraş, care era la Bucureşti, şi mi-a zis că o să caute explicaţii, dar nu m-a mai sunat. Vedem ce face federaţia, dar noi am venit aici fără arbitri, nu ne ajută nimeni, nu are cine să ne apere drepturile. Mi-e scârbă de ce am trăit, eu nu vreau să mor în sală.

Nadia i-a arătat lui Bart că Sabrina va fi pe primul loc. Şi i-au dat 13,700, cu o dificultate de 5,900. De ce? Acelaşi exerciţiu a fost şi în calificări şi atunci a luat 13,900.

Cu punctajul acela era bronz. Şi i-au mai luat o zecime, ca să nu fie nici medalie. Că americanca este pe final de carieră şi Sabrina mai poate merge la Jocurile Olimpice. Câştigă cine este mai bun, nu contează vârsta. Până şi americanii au fost nedumeriţi”, a spus Camelia Voinea, potrivit gsp.ro.

Ce a scris Camelia Voinea imediat după rezultatul de la Jocurile Olimpice

„Sabrina nu a ieşit din covor la nicio linie acrobatică. Sunt toate aici, merita medalie. Noi astăzi, aici, am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni. Vă iubim infinit pe toţi cei care ne-aţi susţinut. Atât am putut suporta!”, a scris Camelia Voinea pe pagina ei de Facebook.

Afla mai multe despre: sabrina voineajocurile olimpicecamelia voinea 

viewscnt
Articole similare