Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a explodat după înfrângerea cu Sepsi: ”Vreţi să plec?! Ce tot mă întrebi?!”

Eugen Neagoe a explodat după înfrângerea cu Sepsi: ”Vreţi să plec?! Ce tot mă întrebi?!”
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Eugen Neagoe a explodat după înfrângerea cu Sepsi: ”Vreţi să plec?! Ce tot mă întrebi?!”

Echipa lui Eugen Neagoe avea nevoie de victorie, dar a părut că nu o poate obţine, ba mai mult, oaspeţii au avut o bară, prin Ion Gheorghe, la cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 65. Atunci portarul Laurenţiu Popescu a respins în transversală şutul jucătorului de la Sepsi, salvându-le pe gazde de la un gol.

Tot Popescu a intervenit incredibil la şutul din careu al lui Marius Ştefănescu, din minutul 82. Craiovenii s-au chinuit până la final, dar nu au întrecut reduta covăsneană. În minutul 90+4 Marius Ştefănescu a reuşit să încrie şi meciul s-a  încheiat cu victoria oaspeţilor, 1-0, Universitatea Craiova a terminat sezonul pe locul al patrulea, cu 40 de puncte. Sepsi a încheiat pe locul 6, cu 29 de puncte.

Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a rămas dezamăgit de înfrângerea de acuma seară. De asemenea, tehnicianul a răbufnit când a fost întrebat despre viitorul său. 

”Am jucat foarte slab. Asta e realitatea. În această seară a depins totul de noi. Doar la final am aflat că au câştigat cei de la Farul. Un joc foarte slab al nostru, am dezamăgit atât lume. Dar ăsta este fotbalul. Se întâmplă.

Am văzut la Dortmund şi le-am zis că nu vrea să am soarta lor. Le-am zis că nu vrea aşa ceva şi de ce mi-a fost frică nu am scăpat! Văd că vorbiţi asta. Asta vreţi. A zis patronul de trei ori. Vreţi să plec?! Tot puneţi întrebările astea. După tot ziceţi că se schimbă antrenorul des, păi voi îi schimbaţi. Ce vreţi să vă zic? O să vină trei, patru jucători. Vor exista şi plecări”, a declarat Eugen Neagoe. 

Echipele care au evoluat:

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Raul Silva 75), Zajkov, Badelj (Găman 83), Ndong - Al. Creţu (Mateiu 46), Screciu - Cîmpanu, Işfan (Roguljic 46), A. Ivan – Markovic (Koljic 58). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • SEPSI: Niczuly – R. Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Tamas, R. Ispas - I. Gheorghe, Papa (N. Păun 46), Francisco Junior (Jonathan Rodriguez 31), Aganovic (M. Ştefănescu 67) – Safranko (Rondon 90), R. Varga (C. Matei 67). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea craiovasepşiconference league 

viewscnt
Articole similare