Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe aprinde spiritele înainte de duelul cu giuleştenii: ”Universitatea Craiova are mai mulţi suporteri decât Rapid”

Eugen Neagoe aprinde spiritele înainte de duelul cu giuleştenii: ”Universitatea Craiova are mai mulţi suporteri decât Rapid”
Comentarii

Universitatea Craiova primeşte vizita formaţiei Rapid, duminică, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1.

Eugen Neagoe aprinde spiritele înainte de duelul cu giuleştenii: ”Universitatea Craiova are mai mulţi suporteri decât Rapid”

Rapid este fără victorie în ultimele cinci meciuri din Liga 1. Două remize şi trei înfrângeri au adunat giuleşetenii, cea mai slabă partidă fiind chiar ultima, cu Sepsi.

Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, vrea să profite de forma modestă a Rapidului şi să câştige toate cele trei puncte, duminică, de la ora 21:00.

Neagoe a prefaţat duelul şi este încrezător în echipa sa. Tehncianul îi aşteaptă pe suporterii olteni la meci. 

„Este un derby dacă ne gândim şi la istorie. Sunt două echipe cu suporteri, formaţii foarte frumoase ale campionatului nostru. Eu nu doar cred, sunt convins că Universitatea Craiova are mai mulţi suporteri decât Rapid. Rapid este o echipă frumoasă, cu suporteri şi în momentul când joacă acasă este susţinută de tot stadionul.

Suporterii au fost foarte importanţi la Craiova şi nu doar aici, ci şi în jocurile de la deplasare. Mi-aş fi dorit ca acest joc să conteze foarte mult pentru primul loc, deşi contează în acest moment pentru că nu este nimic pierdut. Credem în valoarea echipei şi ne dorim să urcăm în clasament, sunt convins că îşi doresc şi cei de la Rapid.

Vom vedea care vom fi mai inspiraţi, mi-aş dori ca echipa noastră şi jucătorii noştri să fie mai inspiraţi de la ultimul joc. Am pierdut obiectivul la Constanţa, nici jocul nu a fost ce ne-am dorit noi, chiar dacă veneam după două jocuri bune cu CFR Cluj şi FCSB.

 

Înaintea antrenamentului de astăzi suntem mai bine, cred că revine Vlad Screciu şi sper să fie ok, astăzi şi mâine. Nu ne vom putea baza pe Bancu, Vătăjelu şi Işfan. Rapid este o echipă solidă, cu jucători valoroşi şi experienţă foarte mare, care au trecut şi pe la echipa naţională.

Sunt o echipă organizată, care se închide destul de bine. Nu a fost o echipă care să facă un joc ofensiv formidabil, cu un pressing susţinut şi să iese foarte mult peste adversar, a fost o echipă care din punctul meu de vedere a jucat foarte închis. Au evoluat foarte bine, probabil asta le-a cerut şi Adi Mutu.

Să fie alături de noi şi să sărbătorim victoria, implicit cele trei puncte câştigate”

Am fost dezamăgiţi după acel rezultat de la Constanţa, am trecut peste şi jucătorii s-au pregătit bine. A fost o dezămăgire destul de mare şi în cadrul lotului, dar sunt conştienţi de valoarea lor şi sunt convins că duminică vom arată mult mai bine.

Nu aş vrea să închei înainte să fac un apel către suporterii noştri. Mi-aş dori să fim în număr cât mai mare, să umplem stadionul şi să fie convinşi că vom face tot ceea ce depinde de noi în primul rând să îi mulţumim şi să le urăm 'Paşte fericit' tuturor şi celor care nu vor ajunge la stadion.

M-aş bucura enorm să sărbătorim după joc, chiar dacă este o zi importantă. Să fie alături de noi şi să sărbătorim victoria, implicit cele trei puncte câştigate”, a declarat Eugen Neagoe în cadrul conferinţei. 

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare