Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, doar cuvinte de laudă după victoria cu CFR Cluj: "Toţi merită felicitări, dar n-am realizat încă nimic". Mesaj direct pentru un jucător!

Eugen Neagoe, doar cuvinte de laudă după victoria cu CFR Cluj: "Toţi merită felicitări, dar n-am realizat încă nimic". Mesaj direct pentru un jucător!
Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul de la U Craiova, a reacţionat la finalul meciului câştigat împotriva CFR-ului, 2-0 în Bănie.

U Craiova a câştigat cu 2-0 împotriva CFR-ului, în Bănie, iar Eugen Neagoe şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din etapa a 25-a. Antrenorul "leilor" a rostit doar cuvinte de laudă la adresa fotbaliştilor săi.

Eugen Neagoe, doar cuvinte de laudă după victoria cu CFR Cluj: "Toţi merită felicitări, dar n-am realizat încă nimic". Mesaj direct pentru un jucător!

Antrenorul Craiovei a spus că elevii săi merită felicitaţi pentru prestaţia din victoria cu CFR Cluj, dar i-a ţinut cu picioarele pe pământ atenţionându-i că încă n-au realizat nimic, în ciuda succesului contra campioanei României.

"Sunt mulţumit, i-am felicitat pe băieţi. Ei au înţeles, am făcut şi multe schimbări, v-am spus de ce. Când nu câştigi, când nu faci jocuri bune, băieţii au înţeles chiar dacă am jucat împotriva unui adversar bun, cred că am meritat pe deplin victoria şi cred că mai puteam marca.

Băieţii merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren am lucrat, Creţu şi Nistor sunt doi jucători valoroşi, îi cunosc, am mai lucrat cu ei. Cu toţii merită felicitări, tot ce s-a întâmplat în această seară e meritul lor.

N-am realizat nimic, e o victorie importantă, dar trebuie să rămânem concentraţi. Încerc să folosesc cei mai în formă jucători, jucătorii care se pregătesc cel mai bine. Au mai fost unele greşeli, dar când nu primeşti gol... Sunt mulţumit", a spus Eugen Neagoe, la Orange Sport.

Eugen Neagoe i-a transmis un mesaj lui Laurenţiu Popescu, portarul care a "închis" buturile contra campioanei României şi i-a spus că dacă va continua să fie concentrat şi să aibă evoluţii bune, atunci va rămâne titularul postului, mai ales după plecarea lui Arlauskis.

"Nu a fost al treilea portar, el a fost rezervă. Nu am considerat în niciun moment că unul e al treilea, am avut discuţii cu ei. A intrat Popescu, a făcut-o foarte bine, sper să rămână concentrat, să aibă evoluţii bune şi atunci va rămâne în poartă", a mai spus Eugen Neagoe, la Orange Sport.

U Craiova - CFR Cluj 2-0, în Superligă

CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

În minutul 18 al meciului de pe stadionul Ion Oblemenco, oaspeţii de la CFR au marcat un gol, prin Deac, însă arbitrul Marcel Bîrsan a anulat reuşita clujeanului pentru ofsaid.

Craiovenii au deschis scorul prin Andrei Ivan, care a înscris din lovitură liberă în minutul 67. Atacantul oltenilor a reuşit dubla în minutul 86, când a reluat în plasă o pasă excelentă primită de la Alexandru Creţu. În minutul 90 clujenii au solicitat un penalti pentru un henţ al lui Ndong, dar după consultarea VAR, arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic.

CS Universitatea Craiova a adunat 44 de puncte şi se află pe locul 5 în Superligă, la egalitate cu FCSB, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, rămâne pe locul secund, cu 50 de puncte.

CSU CRAIOVA: L. Popescu - Vătăjelu, Gjoko Zajkov, Raul Silva, Basilio Ndong - Mateiu, Screciu (Nistor 60) - Işfan (Al. Creţu 60), Cîmpanu (Sala 90), Ivan – Markovic (Koljic 72). ANTRENOR: Eugen Neagoe

CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri Matias, Burcă, Camora – Bordeianu (Muhar 68), Boateng (Janga 82), C. Deac (Cvek 68) – Krasniqi (Malele 81), Yeboah (Petrila 74), Birligea. ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaş galben: Cr. Manea 66

Arbitri: Marcel Bîrsan - Mihai Marica, Imre-Laszlo Bucsi – Marian Barbu

Arbitri VAR: Horia Mladinovici - Andrei Antonie

Observator: Dan Berbecaru

Afla mai multe despre: u craiovaeugen neagoereactiesuperliga 

viewscnt
Articole similare