Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe îşi distruge jucătorii după eşecul cu Petrolul: ”Nici dacă vii de la cârciumă nu ai cum să faci asemenea prostii! Mi-a fost ruşine de ce văd”

Eugen Neagoe îşi distruge jucătorii după eşecul cu Petrolul: ”Nici dacă vii de la cârciumă nu ai cum să faci asemenea prostii! Mi-a fost ruşine de ce văd”

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 2-0, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii. Petrolul a urcat pe loc de play-off în clasament.

Gazdele au deschis scorul prin Meijers, în minutul 45+3. Acesta a înscris cu o lovitură de cap la un corner executat de Budescu. Al doilea gol al ploieştenilor a fost înscris de Cioiu, în minutul 90+4.

Cu această victorie, Petrolul a urcat pe locul 6 în clasament, cu 29 de puncte.

La finalul meciului, Eugen Neagoe a părut foarte supărat. Antrenorul ardelenilor a transmis un mesaj dur fotbaliştilor pe care acesta îi pregăteşte. 

”Nici dacă vii de la cârciumă, nu ai cum să faci asemenea prostii!”

”Ne-am prezentat ruşinos, chiar ruşinos. Nu-mi imaginam că ne putem prezenta atât de penibil. Nici dacă vii de la cârciumă, de la club, nu ai cum să faci asemenea prostii. Ăsta e fotbalul.

E bine că s-a întâmplat acum. Va veni vacanţa, avem timp să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să spun mai multe, dar veţi vedea, cu siguranţă vom lua măsuri. E greu să ne prezentăm de maniera asta şi să avem pretenţii.

Au fost momente penibile, momente în care mi-a fost ruşine de ce văd.

Când nu poţi nici să degajezi, ce mai poţi să zici? Lucrăm fazele fixe, toţi ştiau ce trebuie să facă, dar dacă nu putem să ne marcăm omul şi dă pe lângă noi ce mai putem facem? Schimbări vor fi, e clar că e ceva în neregulă şi trebuie să facem schimbări. Le vom face”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: superligă-petrolul-u cluj-eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare