Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, mulţumit de cele trei puncte, dar nu şi de jocul din prima repriză: ”E adevărat! Nu mă aşteptam”

Eugen Neagoe, mulţumit de cele trei puncte, dar nu şi de jocul din prima repriză: ”E adevărat! Nu mă aşteptam”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 2-0 (0-0), luni seară, într-o partidă din prima etapă a Superligii, disputată pe ”Arcul de Triumf”.

  • Cele două goluri ale oltenilor au fost marcate de Andrei Ivan (min. 54 - pen.) şi Jovan Markovic (min. 90+6).

Eugen Neagoe, după meciul cu Dinamo: ”În repriza a doua am avut atitudine”

Antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, a recunoscut că prima repriză a fost una foarte slabă, însă şi-a băgat elevii în şedinţă la pauză.

În cea de-a doua repriză, Craiova a marcat două goluri şi a mai avut şi alte ocazii mari de a marca.

  • Dinamo a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 59, prin Ahmed Bani.

E adevărat, am făcut o primă repriză modestă. Nu mă aşteptam, dar chiar şi aşa am avut 3 ocazii mari de a marca. În repriza a doua, băieţii au avut altă atitudine.

Am discutat la pauză, şi-au dat seama de greşeală, am marcat cele două goluri. Sunt mulţumit de rezultat, de atitudinea din repriza a doua, dar nu de joc şi mai ales de prima repriză.

Nimeni nu a apreciat jocul nostru frumos din play-off când aveam posesie, ratam în continuu şi îi zdrobeam pe adversari. Echipa mai valoroasă a câştigat azi, sunt 3 puncte foarte mari.

Am pierdut locul 2 (n.r.- în sezonul trecut) după un singur meci, cel cu FCSB, am avut ocazii formidabile, bară, penalty ratat şi am pierdut cu 1-2.

În această seară ştiu ce s-a întâmplat, am văzut meciul, o să analizăm şi mergem mai departe. Un singur meci am jucat modest în play-off, cu Sepsi, în rest am dominat toate echipele, şi pe FCSB, pe Farul, pe CFR. În această seară rămâne victoria.

Din păcate, Elvir are o problemă la genunchi. Am vrut să-l bag la pauză. Sper să nu fie ceva grav, dar a simţit o durere destul de tare. Sper să fie ok.

De la toţi băieţii aştept foarte mult. Ne-a felicitat pentru victorie şi atât (n.r.- ce a spus Mihai Rotaru în vestiar). Nimic mai mult”, a declarat Eugen Neagoe, după meciul cu Dinamo.

 

Afla mai multe despre: eugen neagoedinamo - universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare