You are here:

Eugen Neagoe, nemulţumit după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3: „Sunt mâhnit, puteam câştiga meciul!”

Eugen Neagoe, nemulţumit după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3: „Sunt mâhnit, puteam câştiga meciul!”

Gloria Buzău

Comentarii

Gloria Buzău a terminat la egalitate duelul cu FC Botoşani, scor 3-3, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Eugen Neagoe după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Imediat după meci, Eugen Neagoe, tehnicianul celor de la Gloria Buzău, a tras concluziile. Antrenorul s-a declarat nemulţumit de rezultat, având în vedere că echipa sa a reuşit să înscrie 3 goluri în deplasare şi a avut foarte multe alte ocazii ratate.

„Ambele echipe au avut momentele lor. Noi dacă făceam 2-0 la ocazia lui Budescu, era probabil destul de greu şi pentru Botoşani să mai revină. Apoi în repriza a doua ne conduc ei, reuşim să revenim, iar la 2-2 avem altă ocazie mare. Nu înscriem şi primim al 3-lea gol. Din fericire pentru noi reuşim să revenim în prelungiri cu o execuţie formidabilă a lui Işfan.

Poate în repriza a doua am intrat puţin mai cu teamă, am pierdut uşor mingea. Ei au avut o posesie mai bună, dar când marchezi 3 goluri în deplasare, poti să fii nemulţumit de rezultat. Sunt mâhnit că n-am reuşit să câştigăm, dar băieţii merită felicitări pentru efortul pe care l-au făcut.

Am făcut şi greşeli în această seară. Sper să rezolvăm pe parcurs. Nici nu vreau să găsesc alibiuri. Ne trebuie mult timp să punem toate lucrurile la punct”, a declarat Eugen Neagoe, după meci.

Afla mai multe despre: eugen neagoegloria buzausuperliga 

viewscnt
Articole similare