Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe nu înţelege situaţia de la echipa naţională: ”Trebuie să fim atenţi!”

Eugen Neagoe nu înţelege situaţia de la echipa naţională: ”Trebuie să fim atenţi!”

Echipa națională

Comentarii

Universitatea Cluj s-a calificat, joi seară, în grupele Cupei României, trecând în play-off de echipa Concordia Chiajna, scor 2-0.

La finalul meciului, antrenorul de la U Cluj, Eugen Neagoe, oferit mai multe declaraţii despre echipa naţională. De asemenea, el a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi din Cupa României. 

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

”Băieţii au înţeles mesajul, am tratat jocul serios, cu responsabilitate. Le-am spus că în primul rând trebuie să ne respectăm pe noi, competiţia, meseria. Indiferent de adversar, vreau să câştigăm. Mai avem de muncă şi vrem să arătăm mult mai bine.

Să nu ajungem în urna a patra cu echipa naţională! Într-adevăr, nu este plăcut. Din punctul meu de vedere, am terminat pe o poziţie ruşinoasă în grupă. Dacă ne gândim la adversari, România trebuia să defileze în acea grupă. N-am avut Franţa, Germania, Spania.

Erau echipe de nivelul nostru, pe care puteam să le depăşim, fără doar şi poate. Din păcate, am terminat pe ultimul loc, o poziţie care nu ne face cinste.

Trebuie să fim atenţi, să discutăm, toţi oamenii din fotbal, ce se întâmplă de mulţi ani. Nu doar jucătorii care sunt acolo sunt vinovaţi, suntem cu toţii vinovaţi. Antrenori, jucători, conducători din fotbalul românesc. Nu sunt în măsură să dau verdicte despre selecţioner. Sper ca oamenii din Federaţie să ia deciziile cele mai bune”, a spus Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: eugen neagoe-universitatea cluj-cupa româniei 

viewscnt
Articole similare