Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe s-a enervat pe VAR, după partida cu FC U Craiova 1948: ”Dacă aşa au hotărât cei din cameră!”

Eugen Neagoe s-a enervat pe VAR, după partida cu FC U Craiova 1948: ”Dacă aşa au hotărât cei din cameră!”

U Cluj

Comentarii

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate, vineri seară, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu, cu FCU Craiova 1948, din etapa a 9-a a Superligii.

La Cluj, scorul a fost deschis de Universitatea, în minutul 28. Ioan Filip a şutat din careu, Radu Negru a deviat în poartă, iar arbitrul Marcel Bîrsan a oprit meciul timp de patru minute pentru a aştepta decizia VAR.

Craiovenii au egalat în al doilea minut al prelungirilor reprizei întâi, când Gabi Iancu a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri.

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Cluj, crede că echipa sa a avut ghinion cu FCU Craiova şi acuză VAR-ul, care nu ar fi acordat un gol clujenilor.

”Dacă aşa au hotărât cei din cameră!”

”Nu trebuie să ne mulţumească acest punct. După tot ce s-a întâmplat pe teren, nu are cum să ne mulţumească. Chiar dacă am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroşi, cred că în această seară, cred că am făcut o repriză aproape perfectă. I-am ţinut pe adversari în pressing, i-am sufocat în terenul lor.

Cred că am mai marcat un gol, dar VAR-ul… Cred că pentru noi putea fi validat acel gol. Dacă aşa au hotărât cei din camera VAR, nu mai putem să schimbăm.

Nu vreau să devin plictisitor (n.r. cu declaraţiile după meciuri despre arbitraj). Vreau să îmi văd de echipa mea, de munca pe care trebuie să o facem împreună şi să arătăm aşa cum am arătat în prima repriză. Nu le-am dat absolut nicio şansă, dar ne-au dat un gol cu o execuţie formidabilă.

I-am felicitat pe băieţi, pentru că au făcut un efort formidabil. Am jucat cu aproape aceiaşi jucători în decurs de o săptămână. Cred că trebuia să avem minimum 3-4 puncte în plus. Îi felicit pe suporterii noştri, pentru că au făcut şi ei încă o deplasare. Cred că pleacă mulţumiţi, pentru că am arătat bine”, a spus Eugen Neagoe, după meci. 

Afla mai multe despre: u cluj-fc u craiova-eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare