Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică îşi mobilizează jucătorii pentru meciul cu Dinamo: ”Ne aşteaptă o partidă dificilă. Schimbă mereu primul 11”

Eugen Trică îşi mobilizează jucătorii pentru meciul cu Dinamo: ”Ne aşteaptă o partidă dificilă. Schimbă mereu primul 11”
Comentarii

Dinamo – FCU Craiova se va juca vineri, de la ora 20:30, în etapa cu numărul din Liga I.

Eugen Trică îşi mobilizează jucătorii pentru meciul cu Dinamo: ”Schimbă mereu primul 11”

Eugen Trică, antrenorul nou-promovatei FCU Craiova, a vorbit înaintea meciului cu Dinamo, de vineri, ora 20:30.

„Se anunţă o partidă dificilă, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Ştiţi foarte bine că ambele echipe au mare nevoie de puncte. Suntem în subsolul clasamentului. Important pentru noi e să ne facem jocul şi să întoarcem de la Bucureşti cu cele 3 puncte.

Aşa cum noi ne dorim să câştigăm, şi ei vor să obţină cele 3 puncte pentru a ieşi din criză. Dinamo a fost şi va rămâne o echipă periculoasă. Am urmărit-o cu Voluntari, cred că a făcut o partidă foarte bună. Are jucători interesanţi. 

M-am uitat pe formaţie şi am văzut că mereu e schimbă. Dinamo e în căutări şi schimbă câte 4-5 jucători la fiecare partidă. Nu e o formaţie stabilă. Asta îmi dă de gândit. Ar putea apărea jucători interesanţi, pentru că are în componenţă fotbalişti de calitate.

Gândul nostru e să mergem la Bucureşti şi să câştigăm cele 3 puncte, care sunt foarte importante pentru noi. Echipa s-a pregătit bine”, a spus antrenorul într-un interviu pentru site-ul clubului, înainte de plecarea spre Bucureşti. 

U Craiova 1948 este pe locul 14, cu 14 puncte. În timp ce, Dinamo este pe penultimul punct cu doar 8 puncte!

Afla mai multe despre: u craiova 1948dinamo 

viewscnt
Articole similare