Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | ”A fost ca un animal, iar acesta este un compliment major!” Mourinho a ales cel mai bun jucător al turneului final

Euro 2020 | ”A fost ca un animal, iar acesta este un compliment major!” Mourinho a ales cel mai bun jucător al turneului final

EURO 2020

Comentarii

Echipa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Anglia a pierdut finala Euro 2020, dar unul dintre jucătorii lui Southgate l-a cucerit pe Jose Mourinho. Legendarul antrenor portughez a avut cuvinte de laudă pentru Kyle Walker de la Manchester City, jucător despre care spune că a fost cel mai bun jucător al turneului. Mourinho i-a făcut o descriere în stilul său caracteristic:

”Jucătorul turneului pentru mine este Kyle Walker. Din primul minut al competiţiei, până când a ieşit pe final, a fost fenomenal. Când spun unui jucător că este un animal, este cel mai bun compliment pe care i-l pot face. Iar Kyle Walker a fost un animal absolut” a mărturisit Mourinho, la Talk Sport.

 

 

Potrivit celor de la Opta, deşi a bifat 599 de minute la acest turneu final, Kyla Walker a făcut un singur fault în toată competiţia şi a fost driblat o singură dată pe parcursul turneului final

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1. La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho. Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Afla mai multe despre: kyle walkermourinho 

viewscnt
Articole similare