Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Austria - Macedonia de Nord 3-1. Alaba îşi conduce ţara spre victorie

EURO 2020 | Austria - Macedonia de Nord 3-1. Alaba îşi conduce ţara spre victoriegalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Austria şi Macedonia de Nord au disputat prima partidă de la un turneu final găzduită pe Arena Naţională. Echipa lui Alaba s-a impus cu scorul de 3-1, însă partida nu a fost una lipsită de emoţii pentru austrieci.

EURO 2020 | Austria - Macedonia de Nord 3-1 (Lainer 18, Gregoritsch 78, Arnautovic 89 - Pandev 28)

Echipele de start:

  • Austria: Bachmann - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer - Baumgartner, Laimer, X. Schlager, Alaba - Sabitzer, Kalajdzic
  • Macedonia de Nord: Dimitrievski - Nikolov, Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski - Bardi, Ademi, Elmas - Pandev, Trajkovski

Min 90+4. S-a încheiat partida.

Min 90+1. Austria ajunge din nou în careul Macedoniei, dar Dimitriesvki iese şi ia mingea din picioarele unui adversar.

Min 89. Goool Austria!! O pasă ajunge în spatele defensivei macedonene, Arnautovic ajunge la minge, driblează portarul şi trimite în plasă.

Min 78. Gooool Austria!!! O centrare genială a lui Alaba îl găseşte pe Gregoritsch care îi repune pe austrieci în avantaj.

Min 64. O şansă mare pentru Austria! O centrare ajunge în careul Macedoniei, iar nou intratul Gregoritsch deviază mingea cu capul, însă Dimitrievski e la post şi respinge acrobatic.

Min 63. Nikolov primeşte o minge în adâncime şi încearcă să trimită un şut, dar portarul iese la timp şi blochează mingea.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 45. O centrare ajunge în careul Macedoniei, vizându-l pe Kalajdzic, dar un fundaş se opune şi trimite în corner.

Min 28. Goool Macedonia de Nord!! Austriecii le dau un gol cadou adversarilor lor după ce portarul scapă mingea, iar Pandev marchează cu poarta goală.

Min 22. O nouă centrare periculoasă a lui Sabitzer îl găseşte pe Kalajdzic în careu, dar reluarea sa este prinsă cu uşurinţă de portar.

Min 18. Goool Austria!!! Sabitzer trimite o diagonală incredibilă, care îl găseşte pe Lainer în careu, iar fundaşul sare pentru a se întâlni cu mingea şi deschide scorul elegant, cu gheata.

După aversele din ultimele zile, terenul era inundat, dar gazonul se prezintă bine la debutul meciului.

Min 1. A început partida.


Austria şi Macedonia de Nord vor disputa prima partidă din Grupa C de la Euro 2020. Meciul se va juca la Bucureşti, pe Arena Naţională şi va reprezenta doar a treia confruntarea dintre cele două echipe în istoria lor. În cele două disputate antrerior, austriecii s-au impus, cu 4-1 în deplasare şi cu 2-1 acasă.

Macedonia de Nord îşi va face debutul la un turneu final cu această apariţie la Euro. Deşi majoritate jucătorilor vin din campionatul intern, baieţii conduşi de Igor Angelovski au reuşit câteva surprize în ultimele luni, cea mai impresionantă fiind o victorie în calificările la Mondial, în grupa noastră, în deplasare, în faţa Germaniei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: euro 2020austria macedonia de nordlive austria macedonia 

viewscnt
Articole similare