Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Croaţia - Scoţia 3-1. Modric a marcat golul serii. Starul lui Real Madrid, decisiv pentru naţionala ţării sale

EURO 2020 | Croaţia - Scoţia 3-1. Modric a marcat golul serii. Starul lui Real Madrid, decisiv pentru naţionala ţării sale

EURO 2020

Comentarii

Anglia, Croaţia şi Cehia s-au calificat în optimile de finală ale Euro-2020, după rezultatele meciurilor de marţi, din ultima etapă a Grupei D. Scoţia a părăsit competiţia

Croaţia a trecut cu scorul de 3-1 de Scoţia. Vlasic a deschis scorul în minutul 17, însă cu trei minute înainte de pauză, McGregor a egalat pentru scoţieni.

În repriza a doua a ieşit la rampă Luka Modric. Super starul lui Real Madrid a marcat pentru început, în minutul 62, cu o execuţie spectaculoasă cu exteriorul.

Apoi, i-a pasat decisiv lui Ivan Perisic pentru golul de 3-1 al naţionalei ţării sale. După acest gol, Modric a devenit cel mai vârstnic marcator croat la Europene, 35 de ani şi 286 de zile.

Croaţii s-au calificat în optimile Campionatului European 2020.


LIVE TEXT | Croaţia - Scoţia 3-1 (Vlasic 17, Modric 62, Perisic 77 / McGregor 42)

Echipele de start:

  • Croaţia: Livaković - Juranovic, Lovren, Vida, Gvardiol - Modrić, Brozović, Kovačić - Vlasic, Perišić - Petković
  • Scoţia: Marshall - McTominay, Hanley, Tierney - O'Donnell, Armstrong, McGinn, McGregor, Robertson - Adams, Dykes

Min 77. GOL CROAŢIA! Modric trece la serviciu, iar Perisic face 3-1. Greu de crezut că Scoţia mai poate reveni în meci

Min 62. GOL CROAŢIA. Luka Modric marchează pentru naţionala sa. 

Min 50. Ocazie pentru croaţi. Josko Gvardiol şutează pe jos, pe centrul porţii, dar David Marshall reacţionează foarte bine şi intervine.

Min 46. A început repriza a doua

Min 42. GOL SCOŢIA! McGregor este autorul golului! Acesta a preluat o minge respinsă şi de la marginea careului, a trimis un şut, pe jos, care s-a dus în colţul din stânga al porţii croate.

Min 34. Steve Clarke e forţat să facă o primă schimbare. Grant Hanley nu poate continua din cauza accidentarii şi Scott McKenna îl înlocuieşte.

Min 24. Dublă ocazie pentru Scoţia! Scoţienii au început să pună presiune pe croaţi, mai întâi trecând pe lângă şansa de a marca, cu Che Adams nereuşind să trimită în poartă dintr-un unghi închis. Apoi, McGinn a primit mingea în careu, dar şutul său slab a fost blocat de Livakovic.

Min. 22. Ocazie pentru Croaţia! Modric şutează mingea puţin peste poarta scoţienilor.

Min 17. Goool Croaţia!!! Vlasic deschide scorul, în urma unei mari greşeli în defensiva scoţiană. Mingea i-a căzut în faţă croatului, în careu, iar acesta a punctat la colţul scurt.

Min 10. Che Adams trimite un şut pe jos, de la distanţă, dar încercarea sa trece pe lângă poarta lui Livakovic.

Min 1. A început partida.


Croaţia şi Scoţia dau bătălia pentru a treia poziţie din grupa D, poziţie ce ar putea duce spre următoarea fază a Campionatului European. Cehia şi Anglia şi-au asigurat deja calificarea, însă oricare dintre ele ar putea cădea pe poziţia a treia cu un rezultat negativ în ultima partidă. Doar o victorie pentru unii dintre croaţi sau scoţieni ar putea duce spre optimi, întrucât doar astfel şi-ar putea asigura una dintre formaţii destule puncte pentru a avansa.

Cehia şi Scoţia au doar un punct după două etape de la Euro 2020 şi speră la o victorie pentru a se califica. Cele două formaţii s-au duelat de cinci ori în istorie, cu naţionala lui Modric nereuşind să câştige nici măcar o dată. Scoţienii au două victorii în faţa adversarilor de marţi seara, ambele venind în ultimele două partide dintre cele două nţionale, în 2013, în calificările la Mondial.

Afla mai multe despre: euro 2020croaţiascoţialive croaţia scoţia 

viewscnt
Articole similare