Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Cum a reacţionat Luis Enrique după ce Morata a fost ameninţat de către fani! ”Este un act criminal care trebuie investigat de poliţie!”

EURO 2020 | Cum a reacţionat Luis Enrique după ce Morata a fost ameninţat de către fani! ”Este un act criminal care trebuie investigat de poliţie!”
Comentarii

Spania s-a calificat în optimile Campionatului European, după ce a dat de pământ cu Slovacia, scor 5-0.

”Furia roja” a înregistrat în primele meciuri din grupa două egaluri, cu Suedia şi Polonia, iar cel mai criticat jucător de la spanioli a fost Alvaro Morata. Familia lui a fost insultată, iar atacantul lui Juventus a fost ameninţat cu moartea. Selecţionerul Spaniei crede că situaţia este gravă şi că poliţia ar trebui să inspecteze cazul. 

Este un act criminal care trebuie investigat de poliţie!

”Este o situaţie prea serioasă, prea gravă pentru ca să fie trecută cu vederea. Este un act criminal care trebuie investigat de poliţie. Sper ca poliţia să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să numai aibă loc”, a spus Luis Enrique. 

”Suntem expuşi criticilor şi le acceptăm. Dar nu putem tolera ca familiile noastre să fie în pericol. Noi suntem responsabili de ceea ce facem, de ceea ce spunem. Dar unii întrec orice măsură, nici nu pot să cred că este posibil aşa ceva”, a declarat şi fostul său coleg de la Atletico, Koke. 

Morata a devenit pricipalul inamic al fanilor, chiar dacă selecţionata ibericilor s-a calificat mai departe în optimi. La început, el a fost criticat pentru ratările din meciuri, dar apoi, totul a degenarat.

Fostul jucător de la Chelsea a recunoscut într-o conferinţă de presă că a primit mesaje cu ameninţări, iar soţia şi copiii săi au fost jigniţi. De asemenea, el spune că nu se va lăsa afectat de asemenea situaţii, care i-ar fi făcut rău în trecut. 

Ce a spus Morata după ce a fost ameninţat

”După meciul cu Polonia, n-am putut dormi deloc. Înţeleg că oamenii mă critică pentru că n-am marcat, dar vreau să se pună şi ei în locul meu. Cum ar fi să primească atâtea ameninţări să li se dorească moartea copiilor? Mă deranjează că-mi jignesc soţia şi copii.

Au spus tot felul de lucruri. Nici n-am putut dormi în ultimele zile, din cauza adrenalinei. Şi pe mine mă deranjează că nu-mi pot face treabă. Fanii m-au fluierat de la încălzire. Eu dau totul te pe teren, iar cei din tribună nu-mi arată suportul pe care îl au pentru alţi jucători. Eu sunt bine, poate că acum câţiva ani aş fi fost afectat. Sunt foarte bucuror că am ajuns în optimi”, a transmis Alvaro Morata.

În cele 3 partide jucate la EURO, Morata a reuşit să înscrie un singur gol. Jucătorul a ratat mai multe ocazii în meciul cu Polonia, iar în ultima partidă din grupă, nu a reuşit să înscrie de la 11 metri. 

În optimi, Spania va juca contra Croaţiei, luni, 28 iunie, de la ora 22:00, iar partida va putea fi urmărită în format live-text pe telekomsport.ro.  

 

Afla mai multe despre: morata-spanialuis enrique 

viewscnt
Articole similare