Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | LIVE TEXT | Ţara Galilor - Danemarca 0-4. Pentru Eriksen! Danezii avansează în sferturi, după ce au distrus-o pe Ţara Galilor

EURO 2020 | LIVE TEXT | Ţara Galilor - Danemarca 0-4. Pentru Eriksen! Danezii avansează în sferturi, după ce au distrus-o pe Ţara Galilor
Comentarii

Ţara galilor a fost eliminată de Danemarca de la Euro 2020, în urma unei partide umilitoare prestate de naţionala lui Bale şi Ramsey.

Ţara Galilor - Danemarca 0-4 (Dolberg 26, 48, Maehle 88, Braithwaite 90+4)

Echipele de start:

  • Ţara Galilor: Ward - Roberts, Rodon, Mepham, Davies - Morrell, Allen - James, Ramsey, Bale - Moore
  • Danemarca: Schmeichel - Christensen, Kjaer, Vestergaard - Stryger, Hojbjerg, Delaney, Maehle - Damsgaard, Dolberg, Braithwaite

Min 90+6. S-a încheiat partida.

Min 90+4. Goool Danemarca!! Braithwaite punctează şi el pentru danezi, dintr-o poziţie discutabilă. Golul a fost analizat de VAR şi acordat, după ce fusese iniţial anulat.

Min 90. Roşu pentru galezi! Wilson este trimis la vestiar după o intrare aspră asupra lui Maehle.

Min 88. Goool Danemarca! Maehle loveşte din nou pentru danezi, găsind prea uşor spaţiu prin defensiva galeză, înainte de a trimite mingea în plasă.

Min 83. O nouă şansă pentru danezi! O centrare îl pune în dificultate pe Rodon, care trece pe lângă un autogol, după ce deviază mingea în plasa laterală

Min 66. Ce şansă pentru Danemarca! Nou intratul Jensen trimite un şut-centrare din marginea careului, iar efectul mingii conduce balonul în bară, înainte de a ieşi.

Min 48. Goool Danemarca!! Dolberg reuseşte dubla, după ce Neco Williams degajează mingea direct la el, în careu, iar danezul punctează cu uşurinţă.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 45. Maehle agaţă o minge în careul galezilor, preia şi trimite un şut, blocat de Ward în plasa laterală.

Min 31. Ce şansă pentru Danemarca! Dolberg primeşte o centrare în careu, iar dintr-un unghi închis, din câţiva metri, trimite direct în portar.

Min 26. Gooool Danemarca!!! Dolberg deschide scorul cu o execuţie de mare senzaţie, trimiţând un şut bine plasat, din marginea careului, direct în plasa laterală a porţii lui Ward. (VEZI GOLUL AICI)

Min 18. Şi Daniel James îşi încearcă norocul de la distanţă, dar şutul aripei lui Manchester United, pe jos, ajunge direct în braţele portarului.

Min 10. Gareth Bale driblează puţin şi trimite un şut din marginea careului, dar încearcarea sa trece puţin pe lângă poarta lui Schmeichel.

Min 1. A început partida.


Echipa lui Bale a obţinut calificarea în fazele eliminatorii ale competiţiei după ce a terminat pe locul secund în grupa A. Galezii luptă pentru un loc în sferturi, după ce la EURO 2016 au ajuns până în semifinalele competiţiei. 

Danemarca a reuşit doar o singură victorie in cele 3 meciuri din grupă. Nordicii au fost la egalitate cu Rusia şi Finlanda, dar au avut un golaveraj mai bun şi s-au calificat de pe locul 2. 

Cele două naţionale s-au mai întâlnit în grupele UEFA Nations League din 2018, iar danezii s-au impus în ambele partide, cu 2-0, respectiv 2-1. 

Danemarca este motivată să câştige pentru Eriksen. Fotbalistul lui Inter a suferit un stop cardio-respirator la primul meci de la EURO. Din fericire, el a fost salvat de medici, iar acum este stabil. Fostul jucător de la Spurs a fost deja externat şi chiar s-a dus în vizită, în catonamentul colegilor săi. 

 

 

Afla mai multe despre: euro 2020danemarca -ţara galilor 

viewscnt
Articole similare