Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2024 | Scoţia - Ungaria 0-1. Ungurii dau lovitura la ultima fază a meciului şi termină pe locul trei

EURO 2024 | Scoţia - Ungaria 0-1. Ungurii dau lovitura la ultima fază a meciului şi termină pe locul trei

EURO

Comentarii

Ungaria s-a impus cu scorul de 1-0 în ultimul meci din faza grupelor, împotriva Scoţiei. Kevin Csoboth a înscris pentru echipa sa, în prelungirile partide.

Scoţia - Ungaria 0-1


Echipele de start:

Scoţia: Gunn - Ralston, Hendry, Hanley, McKenna, Robertson - McGinn, Gilmour, McGregor, McTominay - Adams

Rezerve: Armstrong, Christie, Clark, Conway, Cooper, Forrest, Jack, Kelly, McCrorie, McLean, Morgan, Shankland, Taylor

Ungaria: Gulacsi - Botka, Orban, Dardai - Bolla, Styles, Schafer, Kerkez - Sallai, Szoboszlai - Varga

Rezerve: Adam, Balogh, Csoboth, Dibusz, Fiola, Gazdag, Horvath, Kata, Kleinheiler, Lang, Nagy, Nego, Szalai, Szappanos

Min 90+11: Final de partidă.

Min 90+10: GOOOOOOL UNGARIA! Csoboth înscrie cu un şut la colţul scurt din aproape opt metri, din pasa lui Sallai venită din flancul stâng.

Min 90+8: Hanley prinde cadrul porţii cu un şut din careu, dar Gulacsi reuşeşte să respingă cu pumnii şutul trimis de fundaşul scoţian.

Min 90+2: Csoboth reuşeşte să nimerească bara dintr-o poziţie ideală! Cea mai mare ocazie a partide de până acum se petrece în prelungirile partide.

Min 64: Dardai reuşeşte să trimită o lovitură de cap spre poarta lui Gunn, dar mingea trece peste poartă.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45+1: Final de repriză!

Min 41: Szoboszlai execută inteligent o lovitură liberă, în careu, pentru Orban. Fundaşul de la RB Leipzig trimite mingea spre poarta lui Gunn, cu capul, dar nu prinde poarta.

Min 8: Bolla trimite un şut din afara careului spre poarta lui Gunn, însă portarul scoţienilor reuşeşte să prindă balonul.

Min 1: A început meciul!

Scoţia şi Ungaria îşi joacă ultimele şanse pentru calificarea în faza optimilor de finală de la EURO 2024. Ungaria pleacă de pe ultima poziţie, fără puncte acumulate din primele două partide, în timp ce Scoţia a reuşit să scoată cu mare dificultate un punct împotriva Elveţiei, în a doua etapă a fazei grupelor.

Punctul obţinut cu ajutorul golului înscris de Scott McTominay, unicul marcator al britanicilor la acest turneu final, ar putea să contribuie enorm la şansele de calificare în fazele eliminatorii, de pe locul trei, în cazul în care se vor impune împotriva Ungariei.

Şansele Ungariei sunt mai mici faţă de cele ale selecţionatei lui Steve Clarke. Maghiarii au suferit două înfrângeri în cele două partide disputate până acum, iar cu o victorie în această seară ar prinde locul trei, cu doar trei puncte şi un golaveraj negativ.

Afla mai multe despre: euro 2024ungariascotiagrupa a 

viewscnt
Articole similare