Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO U21 | Anglia s-a calificat în ”sferturi”. Germania a pierdut cu Cehia. Franţa a trecut de Norvegia

EURO U21 | Anglia s-a calificat în ”sferturi”. Germania a pierdut cu Cehia. Franţa a trecut de Norvegia
Comentarii

Patru meciuri au avut loc, duminică, în cadrul Campionatului European U21, disputat în aceste zile, în România şi Georgia.

Cehia - Germania 2-1 (Sejk 33, Vitik 87/ Stiller 70)

Germania a avut posesia în prima repriză, însă cei care au deschis scorul au fost cehii. Vaclav Sejk a înscris în minutul 33 aducându-şi echipa în avantaj la pauză.

În partea secundă, Germania  a egalat prin Stiller, în minutul 70, însă cehii nu au renunţat la luptă şi au înscris în minutul 87, prin Martin Vitik, care a adus două puncte uriaşe echipei sale.

În grupa C, conduce Anglia, cu şase puncte. Cehia se află pe locul secund, cu trei puncte, în timp ce Germania şi Israel au câte un punct.

Germania întâlneşte miercuri Anglia, într-un meci care a devenit decisiv pentru echipa antrenată de Antonio Di Salvo. Cehia joacă împotriva Israelului, echipă care mai are şanse de calificare.

Anglia - Israel 2-0 (Gordon 15, Smith Rowe 68)

Anglia a deschis scorul în minutul 16, prin Anthony Gordon, care a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Gibbs-White.

Portarul Trafford a intervenit apoi la lovitura liberă a lui Azoulay, din minutul 45+2, pentru ca în minutul 68, Gibbs-White să fie din nou omul cu pasa decisivă, de această dată pentru Smith Rowe, care a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru Anglia.

Anglia are şase puncte în grupa C, fiind deja calificată în sferturi. Pentru celălalt loc se bat, în continuare, Germania, Cehia şi Israel.

Italia - Elveţia 2-3 (Imeri 47, Amdouni 52/ Pirola 6, Gnonto 11, Parisi 45+4)

Italia a avut reacţie după înfrângerea „cu cântec” din meciul cu Franţa şi a început în forţă partida cu Elveţia de pe Cluj Arena. Căpitanul Lorenzo Pirola a deschis scorul în minutul 6, iar după numai cinci minute Wilfried Gnonto a pus pe tabelă şi al doilea gol.

La pauză italienii au intrat cu 3-0, după ce Fabiano Parisi a marcat şi el, în minutul 45+4.

Imediat după reluarea partidei, elveţienii au înscris prin Kastriot Imeri, care a redus din diferenţă în minutul 47.

Zeki Amdouni le-a dat speranţe elveţienilor într-o revenire spectaculoasă cu golul din minutul 52, însă echipa antrenată de Patrick Rahmen nu a mai avut forţa de dezechilibra apărarea Italiei, care s-a impus cu 3-2.

Norvegia - Franţa 0-1 (Olise 57)

Franţa a dominat partida de la un capăt la celălalt, iar într-un final a pus mâna şi pe cele trei puncte.

Golul izbăvitor a fost marcat de către Michael Olise, de la Crystal Palace, în startul reprizei secunde.

Norvegia căutat golul egalizator, însă nu a reuşit să-l găsească, în faţa unei defensive de beton a formaţiei din Hexagon.

În urma acestui rezultat, Franţa a acumulat şase puncte şi este ca şi calificată. De partea cealaltă, Norvegia rămâne fără punct după primele două jocuri, dar mai păstrează şanse de calificare înaintea ultimei etape.

Norvegia trebuie să învingă Italia la scor, iar Franţa să învingă Elveţia, pentru a se intra la un clasament în trei, cu câte trei puncte - Italia, Norvegia, Elveţia, unde departajarea s-ar face la golaveraj.

 

Afla mai multe despre: anglia - israelcehia - germaniaelvetia - italianorvegia - frantaeuro u21 

viewscnt
Articole similare